deny486 0 Opublikowano 19 Listopada Opublikowano 19 Listopada Hej. Planuje kupić daną kartę jak w tytule. Lecz zastanawia mnie jeden fakt. Czy do zasilacza be quiet! System Power 9 600W (BN247) podłącze normalnie kartę czy będę potrzebował jakiejś przejściówki z 16 pin na 2x8 czy jakoś tak. Jeśli tak to prosiłbym o linka, z góry dzięki
Radio Tirana 156 Opublikowano 19 Listopada Opublikowano 19 Listopada 2 minuty temu, deny486 napisał(a): Jeśli tak to prosiłbym o linka Twój zasilacz jest niemodularny, więc będziesz musiał użyć przejściówki dołączonej do karty graficznej. Będzie w pudełku razem z kartą. 1
deny486 0 Opublikowano 19 Listopada Autor Opublikowano 19 Listopada I to nieważne jaka wersja GPU czy od Asusa, Gigabyte czy MSI? Każda ma taką przejściówkę?
Radio Tirana 156 Opublikowano 19 Listopada Opublikowano 19 Listopada Wszystkie nowe karty mają przejściówki w pudełkach. 1 2
deny486 0 Opublikowano 19 Listopada Autor Opublikowano 19 Listopada Ok. Czyli mogę śmiało zamawiać, dzięki za pomoc
skunRace 222 Opublikowano 19 Listopada Opublikowano 19 Listopada @deny486 jak kolega wyżej wspomniał, co byś nie wybrał, będziesz miał w pudełku takie coś. 1 1
Lameismyname 128 Opublikowano 19 Listopada Opublikowano 19 Listopada Sam lecę na takiej przelotce bo mam stosunkowo stary zasilacz i jest wszystko OK. Ogólnie nie podoba mi się zupełnie ten enwidjowy wtyk ale jakoś to trzeba było podłączyć. W niektórych modelach 4070 non-S były jeszcze zwykłe wtyczki PCI-E 8pin no ale zbyt duża przepaść wydajnościowa i mała opłacalność względem 4070S 1
Rekomendowane odpowiedzi