SAKER 8 Opublikowano 21 Listopada Opublikowano 21 Listopada (edytowane) HELLO ! Mam bardzo dziwny problem z laptopem Lenovo Ideapad S530-13IWL. Nagle zaczął przy włączaniu gdzie po wyświetleniu się logo LENOVO pojawia się kółko od windowsa laptop wchodzii na max obroty, czarny ekran i tak dopóki nie wyciągne wtyczki od zasilania PS: dodam że bateria wyciągnięta bo i tak nie trzymała. PS2: rozebrany, wyczyszczony i pasta zmieniona PS3: próbowałem zainstalować Windows 10,11 ale z tym samym efektem... PS: bios był przywracany do defaults secure boot wyłączałem etc... podsumowując... jeżeli laptop włączy się normalnie to działa ale po wyłączeniu lub uruchomieniu ponownie wskakuje cos o aktualizacjach windows -> max obroty wentylatora i czarny ekran i zero reakcji... jeżeli zamknę klapę i otworze laptop działa normalnie (uśpienie)... kto mi powie co mu może dolegać Edytowane 21 Listopada przez SAKER
SAKER 8 Opublikowano 21 Listopada Autor Opublikowano 21 Listopada 12 minut temu, Galvatron napisał(a): Sprawdź na innym zasilaczu. ten jest od od nowości oryginał ale ok sprawdzę
Send1N 539 Opublikowano 21 Listopada Opublikowano 21 Listopada (edytowane) A jak już działa to przechodzi wtedy jakieś testy obciążeniowe? Edytowane 21 Listopada przez Send1N
Rekomendowane odpowiedzi