Manualne rozpędzanie wentylatora
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez GordonLameman · Opublikowano
Tak, Krzysztof - tak było. idx być trollem gdzie indziej, onuco. -
Przez voltq · Opublikowano
http://youtube.com/post/UgkxgzBVvW8pW9VkPayyN-3UxMWBLnKtZerB?si=jNgMkJaVZ_INBlUp -
Przez VRman · Opublikowano
Jakbyś nie był trolem to byś zrozumiał za pierwszym razem, jak ci tłumaczyliśmy, że jest wielka wojna informacyjna którą toczy rosja przeciwko Polsce i pod materiałami Kanału Zero roi się od ruskich troli. Ale przecież oni chcą tylko wolności słowa a oranie gościa, który nie powiedział na debacie nic poza proruskimi wypierdami, to pewnie brak wolności słowa. Stanowski powiedział wprost "ruskie trole wypier(...)lać" przy omówieniu czemu tak potraktował Szmaciaka. edit: no i znowu wysrał offtop. Sorry że odpisałem, zamiast zglosić. Myślałem, że to wątek polityczny. -
Przez Pentium D · Opublikowano
Dzisiaj w nocy trochę pokręciłem tego najmniej uszkodzonego Skajlejka i dość sensownie się podkręcił na 4.4 GHz. Stabilność wystarczająca do testu w CPU-z i walidacji. 4.5 GHz wszedł do Windy na sporym napięciu i się wywalił przy odpaleniu painta po teście w cpu-z, nie ma sensu męczyć proca. Brak odczytu temperatur proca w systemie nie pomaga przy takich zabawach. https://valid.x86.fr/hztu28 Aby móc kręcić musiałem zostać hackermanem aby cofnąć bios. Probowałem też odpalić tego gagatka przed zabawą ze Skajlejkiem. Kupiony jako uszk odpalający, ale nie wchodzacy do Windy. Myślałem, że wystarczy odjąć zegara i będzie ok, ale nawet na 800 MHz sraka. Przyszedł dzisiaj mikroskop/lupa i ekran niby IPS a wystarczy dać głowę parę cm w górę lub dół i jest taka zmiana koloru jak w starych tabletach z marketów sprzed 20 lat. Wrzucać fotkę pixeli zrobioną drugim miniszkopem. Tutaj fotki z tego niby 1080p Maksymalnie blisko. Odległość do proca 60 - 65 mm -
Przez Tasslehoff · Opublikowano
dysk m2 zdaję się zabiera więcej prądu i o to chyba chodziło
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi