Auta elektryczne (BEV)
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez ShaDow_Pro · Opublikowano
Pure Wings 3 są spoko, sam mam jako zestaw opcja zapasowa jak inne męczą już -
Przez hubio · Opublikowano
@ITHardwareGPT czy policja może polecieć z grubej rury i dla osób robiących zdjęcia ważnej infrastrukturze krytycznej oraz budynkom wojskowym, policyjnym i innych służb podawać jako podstawę faktyczną podejrzenie popełnienia przestępstwa z art 130 KK ? Jeśli to się ocenia ex ante to nie wiadomo czy to jest gościu zarabiający na YT czy ktoś kto działa przeciwko RP. Wobec wojny za polską granicą i incydentach dotyczących prób wykolejenia pociągów wydaje się taka podstawa słuszna? -
Przez copyname · Opublikowano
U mnie Gmina zapowiedziała podwyżki śmieci... czekam na list. Plus z tego absurdalnego i głupiego systemu kaucyjnego u mnie jest taki, ze przechodzę na saturator. Butelek nie bede w stanie w 100% wyeliminować, ale do -90% pewnie zejdę. Żona z bólem ale tez zrezygnowała z wody butelkowanej. Akceptuje nowa opłatę podatkowa na pozostałe 10% butelek w taki sposób, że nie odzyskuje ich. Wywalam do śmieci, nie patrze czy zmieszane czy segregowane bo w końcu mogę- place podatek dla operatora i niech sobie ogarnia odzysk takiej butelki. Przestaje bawić sie w śmieciarza. oczywiście butelka będzie dobrze zmiażdżona, oszczednosc miejsca w koszu musi być! Oczywiście reszcie co pasuje trzymać i wozić puste butelki - macie do tego pełne prawo. Bawcie sie i odzyskujcie sobie kaucję. W końcu to Wasza kasa. Ja wysiadam z tego wagonika. Jestem wygodny a film powyżej widziałem, recyklomaty w pelni dzialajace jak hoho. Taki obrazek to bedzie czesty widok poza miastami. wymyślili sobie cudowny system psia mac. -
Przez 8V32 PcLab · Opublikowano
Nie można bezpośrednio porównywać rynku chińskiego i europejskiego, zupełnie inne normy w tym najbardziej bezpieczeństwa, dlatego chińskie samochody nie mają u nas homologacji WVTA, a systemy ADAS nie działają, wręcz są niebezpieczne. "chińczyki" sprzedawane u nas są dopuszczone warunkowo, jako mało seryjne do 1500 szt. potem zmiana anteny lub tylnej wycieraczki i następne 1500. Więc nie można porównywać tych cen, to jest błędne. -
Przez Klakier1984 · Opublikowano
Według mnie trafne spostrzeżenia. Zełenski w końcu łapie czyje ego trzeba łechtać. Europa musi mu pomagać tak czy owak jeżeli chce się czuć bezpieczna.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi