Liber8 163 Opublikowano Poniedziałek o 13:43 Opublikowano Poniedziałek o 13:43 Nie ogarniam tych wszystkich miejsc, w których papież był i z tego powodu jest upamiętniająca tablica. Dnia tego i tego papież tu był i zjadł ciasto Nie wiem w ilu miejscach papieża Polaka nie było, ale też warto by to upamiętnić 1 3 1
GordonLameman 9 043 Opublikowano Wtorek o 07:17 Autor Opublikowano Wtorek o 07:17 17 godzin temu, Liber8 napisał(a): Nie ogarniam tych wszystkich miejsc, w których papież był i z tego powodu jest upamiętniająca tablica. Dnia tego i tego papież tu był i zjadł ciasto Nie wiem w ilu miejscach papieża Polaka nie było, ale też warto by to upamiętnić Mam taką przyklejoną do mojego fotela w biurze 1
blabla123 902 Opublikowano Wtorek o 08:27 Opublikowano Wtorek o 08:27 (edytowane) Pasuje by sobie nad kiblem powiesić. --- Edytowane Wtorek o 08:27 przez blabla123
VRman 2 856 Opublikowano wczoraj o 13:39 Opublikowano wczoraj o 13:39 Oj tam, to z przyzwyczajenia, fejki ruskie - fejki ruskich pierogów. Każdemu się mogło pomylić. Rutyna ją zgubiła po prostu.
raven555 419 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) Edytowane 1 godzinę temu przez raven555
Rekomendowane odpowiedzi