Politmemy, czyli wojna na polityczne memy (każdy mile widziany)
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Necronom · Opublikowano
Ale dla mnie to nie jest absolutnie wadą, że gra stała się nieprzewidywalna i może zaskakiwać. I wymaga zmiany podejścia. Oryginał był pod tym względem bardzo hmm statyczny. Bardzo szybko szło wyuczyć się prostych kombinacji i w 90% ten sam schemat się spisywał bo był powtarzalny jak przykładowo strzał w głowę, kopniak i dobijanie nożem. Taką metodą praktycznie całą grę szło przejść. -
Przez VRman · Opublikowano
52" brzmi super, ale tylko do czasu aż pomyślisz, że "troszkę" nabywców kroją tym formatem na wysokości. To nawet wyraźnie wyższe od zwykłego monitora 32" nie jest A szkoda, że to nadal format luksusowy, i szkoda, że tylko 240Hz, bo ta wielkość, format i rozdziałka, to minimum, żeby te całe zakrzywienia miały jakiś sens. Zakrzywianie 32" i mniejszych ekranów jest kompletnie bez sensu, więc dobrze, że w końcu powooooooooli coś 1-2 lata temu ruszyło i poniżej 2000€ już nie są jedynie kaszany typu 2x 1080p LCD 160Hz, ale do normalności jeszcze daleka droga. -
Przez musichunter1x · Opublikowano
@VulcRacja mogłem sobie darować, bo ważniejsza była istota sprawy, która zmieściłem na końcu poprzedniej strony... Oryginał jest archaiczny i jest to obiektywne. Po prostu trzeba zrozumieć, że ograniczenia to również zbiór zasad, a bez zasad nie ma gry... Tak samo trzeba mieć odpowiednie podejście, aby zagrać w RE1-3 lub większość starszych gier, które mogły być przemyślane, ale ich założenia są niemal obce dla obecnych czasów. -
Przez Pan Mateoo · Opublikowano
dosc ogolnie i moze troche offtopowo ale o hdr-rze uzywacie jakis apek pod hdr? https://github.com/bradgearon/hdr-switch https://github.com/res2k/HDRTray w jaki sposob odpalacie hdr? z xbox appki czy moze inaczej?
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi