Politmemy, czyli wojna na polityczne memy (każdy mile widziany)
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez galakty · Opublikowano
Docelowe to 911 generacja 992.2 A realnie to nie wiem naprawdę, spodobała mi się hybryda i jak taka Kuga ma normalny silnik i jest cichsza to byłaby spoko, ale no nie dzisiaj, mam ważniejsze wydatki... Najchętniej dałbym 50k, mógłbym zwiększyć do 70k o ile byłoby coś wartego dołożenia, ale nie dokładać żeby dołożyć. Myślałem nad kolejną Kią ale w benzynie i automacie, tylko te TGDI średnie opinie mają, a DCT też słabo. VW znowu przy TSI niby lepiej, ale DQ200 będzie przy 1.4 TSI więc też słabo. Chyba że wliczyć w koszty utrzymania i olać. Kolega zaproponował Golfa plugin, sam nie wiem, totalnie nie mam zdania. Mazda 3 ma dobrą benzynę i skrzynię, ale obawiam się rudej i jednak te 120KM wolnossące tyłka nie urywa, a sporo S5 jeżdżę. Toyoty raczej odpadają, w benzynie brak zalet, w hybrydzie wyją i kilka osób mi odradza z racji rozładowywania się. Za Francuzy podziękuję raczej.... chyba że któryś miałby mocne zalety, ale nie widzę takich. W ostateczności zrezygnowałbym z automatu, ale bardzo bym nie chciał -
Przez janek25 · Opublikowano
SMR to amdowska nazwa HT bo to Intel wcześniej wprowadził -
Przez Gret · Opublikowano
@galakty a jakie docelowe byś chciał? i o jakiej kwocie mowa? -
Przez galakty · Opublikowano
Nie wiem czy im się kalkulator nie walnął, teraz jak patrzę na inne auta to wychodzi 106-116%. EDIT: Nie, nie walnął Zalezy od auta, ale generalnie grubo, przy wartości 50k wychodzi 124% w 36 msc
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi