Politmemy, czyli wojna na polityczne memy (każdy mile widziany)
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez pavlo950 · Opublikowano
Nie bo to przerost formy nad treścią. Potrzebuję pod jedną VM ze zdalnymi dostępami + soft Windowsowy na drugiej i do tego dwie trzy sztuki testowo. Niby jest swtpm ale nie do końca wiem jak tego użyć. Mam taki układ w mieszkaniu że nie mam opcji poprowadzenia ethernetu (i nawet nie chcę więc lecę po wifi 6). Tego macvtapa sprawdzę, ale network manager też ma możliwość tworzenia wirtualnych interfejsów - tyle że nie mam jeszcze pojęcia jak go ogarnąć. -
Przez Phoenix. · Opublikowano
Ja bym sie wynikiem nie podniecal ,klucze do tej gry to rozdaja do wiekszosci zakupionego sprzetu obecnie -
Przez maxmaster027 · Opublikowano
Własnie ja nie chce tłumaczyc tylko rozumieć. Dobra nieistotne -
Przez sideband · Opublikowano
https://www.techpowerup.com/346875/intel-bartlett-lake-s-flagship-appears-wont-boot-on-consumer-motherboards Na pewno potrzebny mikrod, ale nie wykluczone, że będzie potrzebne cofnięcie się z ME bo Intelik zablokował te procki -
Przez maxmaster027 · Opublikowano
Nie o to chodzi. Sterowniki normalnie działaja z DLSS 4.5. Tylko chcialem Ci pokazac ile na twoim UV zje Ci karta jak jej odblokujesz power limit z UV oczywsice. DLSS 4.5 L DLAA w 4k pieknie to pokazuje. Nawet na najnowszych sterach co maja 60-80Mhz nizsze taktowanie jakis blad i mniej energii biora przez to. Potrafi mi 420W wziac, na sterach wczesniejsych 440-450W. Tu masz UV 0.81V puscilem 2x zeby potriwerdzic wynik 237W peak. Normalnie leci 230w okolo~ A tu god of war na tym samym ustawieniu. Non stop 270-275W. A tutaj na UV sterownikowym czyli max OC I jestem ciekaw ile wlasnie na twoim UV w takim GOD of WAR DLAA w 4k z presetem L takie 4090 by ciagneło.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi