Politmemy, czyli wojna na polityczne memy (każdy mile widziany)
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Eltik · Opublikowano
co prawda poziom czytelnik ale wszystko ukonczone, gra jest naprawde dobra a graficznie to stalker moze metro buty czyscic -
Przez 8V32 PcLab · Opublikowano
Tu się nie zgodzę, obecnie Ukraińska gospodarka radzi sobie lepiej niż rosyska, wiadomo Ukraińska gospodarka w pewnym stopniu jest dotowana z zachodu, ale się rozwija, rolnictwo idzie pełną parą, eksport też, zbrojeniówka się rozwija, natomiast ruska gospodarka zwija się w pewnych gałęziach, np. budownictwo, remontówka itp. Kim to nie jest frajer, on nie wysłał tam wojska na mięso armatnie, wysłał je aby zdobywali doświadczenie, ale po ostatnim ataku storm shadow na sztab i śmierci koreańskich oficerów, cały ten plan legł w gruzach. Teraz Kim musi zrewidować plany z wysyłaniem do rosji swoich ludzi. -
Przez maxmaster027 · Opublikowano
Tak w skrocie, jest sporo różnych wartosci napiec itp których byc moze nawet nie ma w biosie do wyboru a one sa w jakis sposob okreslane przez MB. Ale nawet na MCR on powinno byc w miare staiblnie 6000/36. Szczegolnie na poczatku. -
Przez Umpero · Opublikowano
@Kris194 bo? Zapoznałeś się ze szczegółami? Czy tylko tak żeś przeczytał nagłówek? -
Przez oumajgad · Opublikowano
Witam Mam obudowę, dysk SSD i po taniości nabytego RX 7800 XT od gigabyte Potrzebuję wszystko inne. Koszyk wygląda tak póki co: https://proline.pl/koszyk/f2d9afb0 Moje główne pytanie to procki. Na liście są dwa. Który lepszy? Szukałem artykułów/porównań i w niektórych twierdzą, że jeden, inni że drugi. A może warto po prostu pozostać przy Ryzen 7 7700 i zaoszczędzić te 5-6 stów (i wydać je potem na nowy monitor)? Gram głównie w strategie, ale lubię też jakieś inne gierki sobie odpalić (Cyberpunk, Space Marine 2 etc.). Oba procki z listy są chwilowo dostępne na amazonie uk po niemal tej samej cenie (12 funtów różnicy), więc jedyne co mnie interesuje to jak się oba sprawdzają w praktyce. Obstawiam, że zasilacz seasonic focus gx 650W nowego sprzętu nie pociągnie? Z góry dzięki za pomoc.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi