Komputer się resetuje a grafika wchodzi na max obroty
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Gret · Opublikowano
Chciałem sobie wieczorem pograć, ale sobie nie pogram bo gra się nie uruchamia, sypię UE crash przy starcie... Normalnie jakaś komedia z tymi grami teraz. -
Przez Lypton · Opublikowano
Podstawka bywała już za poniżej 50 zł, a dodatki są z zupełnie innej bajki, jakieś rogaliki na 2h, całkowicie oderwane od bazowej gry. -
Przez TheMr. · Opublikowano
Nic straconego, mam kolekcjonerkę Wiedźmina 1. Naszyjnik zgubiony już z 10 lat temu, płyty porysowane. Książki również gdzieś się walają A wartości prawie 0. To nie jest gra robiona przez RDR żeby kolekcjonerką miała jakąś sensowną wartość. -
Przez azgan · Opublikowano
Oprócz Demon's Souls Remake nie ma na PC też np. Gran Turismo 7 więc trochę się pomylił z tym że wszystkie gry są już na PC 😉 -
Przez JeRRyF3D · Opublikowano
A ja ogólnie. Jeden wieczór pograłem i po ocenie jej jakości (a bardziej braku!) - dałem sobie spokój. Celowo GP kupiłem pod nią, a skończyło się na lizaniu po pietach Indiany w GP. Absolutnie podzielam. Jestem graczem. Mam oczy. Odpuściłem po kilku godzinach. Nie podoba mi się jedynie ton, co poniektórych. Niewykluczone, że to tylko brak cywilizowanego formułowania myśli, a powiedziane inaczej, nie działałby jak płachta na byka. Z tym się zgodzę. Jakość jest FATALNA! Dawno nie widziałem takiego shitu. Dlatego olałem tę produkcję całkowicie. Co do Twojego sprzętu. Myślę, że zbyt poważnie podszedłeś do sarkazmu / żartu. Spierniczona gra, nie ma za wielkiego związku ze sprzętem. Czego byś nie miał w budzie - prędzej, czy później trafisz na jakiś shit w tej "grze".
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi