W kwestii wojny gospodarczej to Rosja najgorsze ma już dawno za sobą. To najgorsze miało miejsce pod koniec 2022 roku kiedy to różne firmy entuzjastycznie opuszczały Rosję. To wtedy były nagłe zaburzenia łańcuchów dostaw itd. Od tego czasu albo po cichu firmy powróciły albo powstały alternatywne kanały dystrybucji. Koszty tego zostały już poniesione za co rosyjska gospodarka zapłaciła. Dużo istotniejszym problemem dla rosyjskiej gospodarki jest samo prowadzenie wojny, a nie te nieudaczne sankcje.
To jest w zasadzie smutne, aktualnie jest to topowa konsola do grania za niemałe pieniądze a nie potrafią wykorzystać jej możliwości w tytułach gdzie w zasadzie mogłaby pokazać swoje możliwości.
Widze na porownnaiu owszem ale jest to mocno subiekywne i bez porownania dwoch obrazow ciezko ocenic bo u siebie tak jak pisalem nie wiedzac, ze problem istnieje nie wylapalem tego. Ale tez specem od HDR nie jestem, niemniej nadal podtrzymuje zdanie ze zadnych szarosci jak to niektorzy opisuja nie bylo.
Zloze kompa wstawie oleda to wtedy bardziej zglebie temat bo teraz nie mam mozliwosci
Jakies fixy polecacie na ten HDR proste??
@YouKnowSedri Z tego co wiem, działa modowanie, tu dodajesz pliki, nie ingerujesz w nic, masz dostęp do głównego katalogu gry, jak i do katalogu appdata
Rekomendowane odpowiedzi