Drugie życie dla starego PeCeta na Mini-ITX - proszę o poradę
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Hard Reset · Opublikowano
AMD coś tam działa prężnie w AI , nawet mają swój program o zabawy z obrazem: https://www.amd.com/en/ecosystem/isv/consumer-partners/amuse.html -
Przez Mersedess · Opublikowano
Dla fanów strategii i spokojnego planowania mam propozycję, która moim zdaniem jest jedną z najciekawszych perełek indie ostatnich lat – mowa o ukraińskiej grze Ostriv. To city-builder osadzony w realiach XVIII-wiecznej Ukrainy. To, co od razu rzuca się w oczy i odróżnia tę grę od setek innych budowniczych miast, to całkowity brak siatki (gridless building). Budynki możemy stawiać pod dowolnym kątem, co pozwala na tworzenie niesamowicie naturalnie wyglądających osad. Najfajniejszym detalem jest jednak to, jak powstają drogi – nie wyznaczamy ich od linijki, ale tworzą się same jako wydeptane ścieżki tam, gdzie mieszkańcy najczęściej przechodzą. Mechanika jest bardzo głęboka, od zarządzania płodozmianem na polach, przez skomplikowane łańcuchy produkcyjne, aż po handel rzeczny. Mimo że nad grą pracuje bardzo mały zespół (początkowo był to projekt tylko jednej osoby), dbałość o detale i realizm historyczny jest niesamowita. Jeśli lubicie gry, w których możecie godzinami dopieszczać każdy płot i obserwować, jak Wasza wioska organictni życiem, to zdecydowanie warto rzucić okiem na ten tytuł. Bardzo relaksująca i satysfakcjonująca rozgrywka. Jest na Steam -
Przez Hard Reset · Opublikowano
To raczej nie adrenaline, tylko jakiś proces ,program . Wyłącz wszystkie pognamy diagnostyczne hwinfo64, gpuz, msi afterburner, rtss itp. sprawdź obciążenie cpu w menadżerze zadań czy jakiś proces nie obciąża za bardzo. Miałem podobnie i winny był gpuz. -
Przez j4z · Opublikowano
A przepraszam, przeoczyłem zawartość nawiasu. -
Przez seledynowy · Opublikowano
Ja zamieniłem rx 9070 xt za 2700 zł na rtx 5070 ti od gigabyte za 3300 zł ponieważ zacząłem bawić w AI i potrzebne mi były rdzenie tensor, gdyby nie to zostawiłbym jednak rx 9070 xt
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi