S.T.A.L.K.E.R Trylogia
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez VRman · Opublikowano
Dla mnie niedziałające EXPO = niedziałający komp. JEDEC do gier to jest masakra. -20% wydajności w najgorszym przypadku to jak downgrade o 1-2 generacje procesora. Absolutnie nieakceptowalne. Z tą ilozacją rdzenia to nie wiem, ale jak szukałem info jak to ustawiać jak montowałem kompa na AM5 koledze, to mignęło mi coś na ten temat. Sporo tych nowych badziewi. To, Resizable bar itp. W ogóle to zacząłbym na Twoim miejscu od postawienia dwóch systemów. Najlepiej możliwie różnych np. W10 i W11. Różne wersje sterowników, zero żadnego softu, nawet MSI Afterburnera ani nic w tle. Bardzo uważnie będę śledził ten wątek i ciekaw jestem co się okaże przyczyną. -
Przez Mpro · Opublikowano
x-kom kasuje każda negatywną opinie, z cenami też odlecieli 200-300 zł od konkurencji... także ich strona sluzy wyłącznie do przeglądania produktów, a kupuje się u konkurencji -
Przez VRman · Opublikowano
A do 250 jest coś, co znacznie lepiej się sprawdzi na 9800X3D lub 10800X3D? (załóżmy 15-25% więcej pobieranego prądu bo AMD pewnie nie da pełnego proca (cache!) w wersji 8-jajowej ) W sumie to mam Noctuę D15, ale kurier nią grał w piłkę i przyjechała wygięta. Od tego czasu kilkanaście lat służy na 2500K i niby jest OK, ale nie mam pewności i nie chcę się musieć potem zastanawiać czy trafiłem kijową sztukę 9800x3d czy to może chłodzenie nie dociska jak należy. Później się porówna i sprzedam albo tego Thermlarighta albo Noctuę zależnie od tego, co to będzie. W sumie to nie chciałem coolera, ale jak wybierałem części koledze pół roku temu to ten Phantom Spirit kosztował 220 (fakt, że z durną choinką (RGB) i pomyślałem sobie, że za 130 czy 150zł to może kupić. Z drugiej strony jakby za np. 200-250zł bywały okazje na coś super-ekstra, to nie warto oszczędzać stówy, bo ten cooler będzie ostatnim coolerem jaki kupuję w życiu (chyba że wygięta Noctua jest OK to ten ostatni cooler kupiłem w 2013tym ) -
Przez Killer85 · Opublikowano
Prawo jest niewydolne a my płacimy... "To prawo nie tylko prowadzi do marnotrawstwa publicznych pieniędzy, ale także deprawuje środowiska prawnicze. Zamiast zapewniać sprawiedliwość, tworzy mechanizmy umożliwiające nadużycia i bezkarność."
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi