Benczmarkowanie bez spiny, dla każdego ;D
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez NotQuite · Opublikowano
PiS blisko współpracuje ze środowiskiem narodowców. Poczynił przez ministerstwa różnego rodzaju transfery, głównie dotacje, na ich rzecz na kwoty od 20mln zł wzwyż, ostateczna kwota jeszcze nie jest znana. -
Liczy się, że to na niego wyciągnęli. Jeżeli on trzyma sztamę z krymolami i narodowcami (powtórzenie, wiem), to społeczeństwo powinno wiedzieć. A jak Trzaskowski też z kimś tak cenzurowanym trzyma to też niech ktoś wyciągnie - oczywiście żeby to była prawda. I tak, to też moje zdanie, że jak ktoś trzyma z narodowcami-krymolami to tak jakby był sam jednym z nich. W domyśle : śmieciem...a przepraszam, ludzkim śmieciem, o. Polecam przeczytać raporty Najwyższej Izby Kontroli, z których wynika, że firmy przez Ciebie wymienione (mimo to, że napisałeś z małej litery, a firmy tych spółek pisze się z dużej) były drenowane przez pisowskich działaczy ze środków pieniężnych na wielką skalę - około 500mln zł. W tle była m.in. afera po tym, jak panienka-kierowniczka placówki PP skarżyła się na PiS. W wyniku czego pisowski dyrektorek ją natychmiast zwolnił. Oj pamięć krótką masz. -
Przez nemar · Opublikowano
Jakoś śmiem wątpić, choć zaznaczę że moja znajomość tego kraju jest żadna. Jednak niezależnie czy obecne RPA nam się podoba, to jest to jednak kraj w miarę demokratyczny. Czarnoskórzy to pewnie 80-90% populacji. Gdyby faktycznie żyło im się gorzej, to raczej jakoś daliby temu wyraz w wyborach. Tymczasem od zniesienia apartheidu niezmiennie rządzi tam Afrykański Kongres Narodowy. Słabnie i na pewno z czasem przeminie, ale po wynikach wyborów tęsknoty za dawnym porządkiem nie widać. Wydaje mi się, że nie wiesz lub nie doceniasz jak się ludziom żyło w tych bantustanach, a tam przecież zamknięto miliony mieszkańców RPA. -
Przez areczek1987 · Opublikowano
Uwaga ludziska bo jakieś śmieszki sprzedają procesory bez krzemu i w Polsce.https://www.pcgamer.com/hardware/processors/scammers-have-resorted-to-selling-cpus-without-dies-as-a-well-known-korean-overclocker-has-discovered/ Jakiemuś nieszczęśnikowi też wciśnięto a alledrogo lokalnie takie cudo jako niesprawdzone. -
O! Lubisz jajka. Ja też. A tankujesz może LPG? No to powiem Ci, że za rządów Morawieckiego znaczy się Dudy gaz podskoczył z 1,82zł/L do 3,21/L. Węgiel o 100%. Artykuły spożywcze o prawie 100%. Jest internet, sprawdź sobie. @crush włączone do jakichś 10 minut. Wyjaśnij mi proszę jaka moja w tym wina, że piszę 3 posty w ciągu 20minut i się same nie łączą?
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez wrobel_krk,
Wyniki w pocie czoła spisane przez zacnego kolegę Wróbla (z Krakowa jak mniemam ) ;)
Rekomendacja dodana przez Mar_s
0 reakcji
Pokaż odpowiedź