Benczmarkowanie bez spiny, dla każdego ;D
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez bergercs · Opublikowano
Muszę za to przeprosić, było nie fer. Więc przepraszam jamnika - nie jest temu winien, że go jakiś Zmentzony gość adoptował. -
Przez Imm · Opublikowano
Dokładnie, hype w kręgach ludzi zainteresowanych ARPG jest niesamowity i ponad wszelką skalę. Głównie dlatego, że PoE to dla wielu duchowy następca Diablo II, a Diablo IV okazało się strywializowanym "niczym", gdzie każdy nawet największy casual może usiąść wbić builda z jakieś stronki i zaliczyć cały kontent gry(endgame). Ktoś pół żartem powiedział, że filmik prezentujący endgame w EA PoE II trwa dłużej niż zaliczenie całego endgame w DIV i to jest prawda. PoE II jest jednak kierowane do innego typu graczy, tutaj nie ma niczego trywialnego. Każdy system ma głębie i sens, a ich ilość szczególnie na początku może niejednego przyprawić o ból głowy. Większość mocniej zaangażowanych graczy w PoE miała dziesiątki stron Excelu, gdzie liczą, przeliczają setki jeśli nie tysiące kombinacji, min-max wszystkiego. Ja czekam jak nic innego w tym roku. Spędziłem mnóstwo czasu w pierwszym PoE i bawiłem się zacnie. -
Przez LeBomB · Opublikowano
@narmiak to że u Ciebie tak jest z pracą zdalną, nie oznacza, że tak jest wszędzie. Są różne organizacje tego typu pracy. Co do kontroli, to mówię o przypadku, gdzie ktoś najpierw miał kompa i soft, a potem otworzył działalność i kompa który miał wykorzystał w działalności. -
Przez userKAMIL · Opublikowano
W sumie czym to specjalnie od Diablo się różni, że tak ludzie czekają? Nie grałem nigdy w jedynkę tutaj ten EA mnie trochę zniechęca. Choć niby postępy można zachować do oficjalnej premiery więc to mnie jeszcze trzyma aby może zakupić. Z drugiej strony pogram pewnie z miesiąc max i do premiery już zapomnę co było. -
Przez łukasz850 · Opublikowano
Liczy się to ,że Rosja sprzedaje surowce Azji i innym krajom po za Europy. My europa nakładajac embargo na rosyjskie surowce każemy siebie i sprawiamy, że jesteśmy mniej konkurencyjni. Zachodnie firmy wolą budowac fabryki po za zachodem gdzie sa tanie rosyjskie surowce
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez wrobel_krk,
Wyniki w pocie czoła spisane przez zacnego kolegę Wróbla (z Krakowa jak mniemam ) ;)
Rekomendacja dodana przez Mar_s
0 reakcji
Pokaż odpowiedź