Benczmarkowanie bez spiny, dla każdego ;D
-
Ostatnio przeglądający 2 użytkowników
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Michaelred · Opublikowano
Już to gdzieś słyszałem Dokładnie. To jedno i to samo Dlatego mają najmniejszą zgodność głosowań z PISem w istotnych sprawach nie dotyczących np przerwy Nie jestem wstanie ich odróżnić -
Przez KiloKush · Opublikowano
Było dużo branż, które też oberwały mocno przy COVID. Na, które żadnych dofinansowań nie ma. Chociażby szkoły programowania, doradcy finansowi. Znam parę przykładów firm, które po prostu wymazało do zera. https://wykop.pl/link/7603093/firma-dostala-430k-zl-wsparcia-ue-na-zakup-jachtu-a-zajmuje-sie-dotacjami Tutaj kolejny przykład. Dlaczego jedni mają mieć wsparcie, a drudzy nie? Czy restauracje lub droga konfitura jest Polakom bardziej potrzebna niż szkoły programowania czy mniej? Dlaczego reszta rynku, która też ma ciężko i przetrwała ma teraz konkurować z firmami, które dzięki dotacją mają dużo mniejsze koszty? -
Przez Spychcio · Opublikowano
Czy ja wiem czy w tych czasach 1mln kopii to tak dużo i to przy tak głośnej premierze? Ostatnio miał premierę Dragon Quest w grafice 2D w cenie 2 razy takiej co POE2 i już ma 2mln sprzedanych kopii. -
Przez GordonLameman · Opublikowano
To nie moja partia. Nie wchodzę na strony powiązane z nimi, o ile nie muszę. To ty szukasz ich tłumaczenia, ja mam je gdzieś, bo wiem że to stek kłamstwa dla inteligentnych inaczej. Jak chcesz argumentów dlaczego tak głosowali to poszukaj ich sobie sam. Nie umiesz? Taki brak umiejętności wśród konfiarzy nie dziwi. -
Przez PaVLo · Opublikowano
Lara ma swoje grobowce, Indy swoje i Nathan też pozwiedzał. Wolę taką różnorodność niż mieć tylko jedną postać Indiana strzela z bicza od 1982 roku, gdy Lara pojawiła się dopiero w 1996 jako nastolatka i to on jest prekursorem takich gier, mimo że w 3D zobaczyliśmy go dopiero 3 lata po pierwszym Tomb Raider (1996r), w Infernal Machine. Pewnie robiąc speedrun-a można w tyle godzin skończyć, ale z recenzji wynika, że jest dużo sekretów i są misje poboczne, więc ja obstawiałbym +30h z eksploracją.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez wrobel_krk,
Wyniki w pocie czoła spisane przez zacnego kolegę Wróbla (z Krakowa jak mniemam ) ;)
Rekomendacja dodana przez Mar_s
0 reakcji
Pokaż odpowiedź