Benczmarkowanie bez spiny, dla każdego ;D
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Elder · Opublikowano
No dobra,PC jest do pracy i do rozrywki więc balansujesz dobór CPU i GPU przy czym w styczniu premiera new gen GPU nvidii więc już teraz zgasili dostępność RTX 4xxx i bida w sklepach. AM5 ok,CPU jakie uważasz...dyski NVME już się wypowiedziałem ten pomysł z 1000W PSU Seasonic bdb...sam się trzymam zasilaczy od tej firmy od 15 lat i nie narzekam (w sumie topki PRIME ale FOCUS też nie pogardzę). Aha...mobo Aorus to unikam i nie chodzi tylko o kaprysy jak kod 08 który wywala diabli wiedzą dlaczego ale Heat mi pisał że miał jazdy z działaniem płyt głównych nawet tych top Aorus z różnymi GPU. Jakieś odpały mają te mobo że z jednym GPU nvidii spox pracuje drugiego nie widzi mimo że sprawne i w innym kompie działa. Obstawiam BIOS ale pytaj Markusa bo on z tym 08 walczy i nie wiem co wywalczył. -
Przez sideband · Opublikowano
Dobrze, że napisałeś podobno. 8200 i siedzą tam M-die. -
Przez ODIN85 · Opublikowano
Nigdzie. Taki mam styl że robię w każdej grze tylko fabułę. Tu jest idealna tak jak lubie okolice 15h -
Przez kalderon · Opublikowano
Nowa generacja Intela już wyszła, a starsza potaniała nie dlatego że jest następca (bo następca jest ... gorszy), a dlatego że są to gorące prądożerne piecyki z wadą fabryczną która powoduje przedwczesną degradację i utratę stabilności. Nie przesadzają, w przypadku i7 i i9 nawet 360mm AIO często nie wystarcza, dla i5 albo 240mm AIO, albo coś w tym stylu: https://www.amazon.pl/Thermalright-chlodzenia-cieplowodów-wentylator-aluminiowa/dp/B09NSTR7JZ Fortron VITA, dobrze wypada w testach, marka robi zasilacze od 20 lat: https://www.x-kom.pl/p/1244506-zasilacz-do-komputera-fsp-fortron-vita-gm-750w-80-plus-gold-atx-31.html Wróć jak będziesz kupował po nowym roku, zmienią się ceny, dostępność, wyjdą nowe karty graficzne itp.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez wrobel_krk,
Wyniki w pocie czoła spisane przez zacnego kolegę Wróbla (z Krakowa jak mniemam ) ;)
Rekomendacja dodana przez Mar_s
0 reakcji
Pokaż odpowiedź