Benczmarkowanie bez spiny, dla każdego ;D
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Send1N · Opublikowano
Pisałem żebyś sprawdził jak się zachowuje pod obciążeniem czy boostuje na 1-2 sekundy do 4.1 a corecycler to pokaże, to że w pulpicie nie boostuje wyżej niż 4050 to jest normalne, u mnie jest to samo na 5800x3d dopiero pod obciążeniem 1 rdzenia boostuje wyżej na jednym niż w idle. -
Przez larry.bigl · Opublikowano
Well, zależy.. ja mam psa i sąsiad pode mną wiecznie narzeka, że pies szczeka. Sęk w tym, że ja pracuję z domu i wiem ile szczeka. Gdy nas nie ma to mamy dwie kamerki i owszem szczeka ale nie jest to ujadanie przez 8h a raczej na samym początku na zasadzie "człowieki jak mogliście mnie zostawić". Hitem dla mnie było jak zaczal mi robić awanturę przy dziecku na placu zabaw że pies szczeka na balkonie. Tak darł się, że dzieciak się popłakał. Chciał na gołe pięści iść a chucherko z niego takie, że dostałby lepe na pysk to by się przewrocil. Od tego momentu ma zero szacunku u mnie. Jego żona tak samo postrzelona. Nie wspomnę sytuacji jak przyszedł się kłócić że on żyć nie może bo nasz pies wiecznie szczeka. Problem był w tym, że nas 3 bite tygodnie w domu nie było i dom na 4 spusty zamknięty. Zgadzam się, że pies powinien być w miarę cicho w mieszkaniu. Ale zarazem wyznaje zasadę że chciałeś kompletnej ciszy to trzeba było wyprowadzić się na wieś do wolnostojącego domu. -
Przez Stjepan · Opublikowano
Potrzebna na szybko karta z 256GB HBM5e karta graficzna, szyna 8192bit, DLSS 6.0, FG 3.0, Neuaral Texturing, Neuaral Lighting, Advanced AI Phisyx. -
Przez J4Z66 · Opublikowano
lol Po jednym restarcie i wyłączeniu PC na tę chwilę działa. Dziękuję serdecznie.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez wrobel_krk,
Wyniki w pocie czoła spisane przez zacnego kolegę Wróbla (z Krakowa jak mniemam ) ;)
Rekomendacja dodana przez Mar_s
0 reakcji
Pokaż odpowiedź