Benczmarkowanie bez spiny, dla każdego ;D
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez dawid8896 · Opublikowano
@Send1N Nie no ogarnąłem teraz mam w davinci 70c w poprzednim r5 3600 też miałem w davinci coś 70c +- teraz w Ryzen 7 5700X3D, jak odpaliłem stres test w occt to już mam maksymalnie 81c raczej to winna chłodzenia za mała powierzchnia radiatora robi swoje może załapie się na jakąś promocję na chłodzenie z większą powierzchnią radiatora. @Dominix No muszę mieć wyższe temperatury od ciebie, gdyż mam chłodzenie powietrzne, a z tego, co widzę ty masz chłodzenie wodne do tego masz większą powierzchnię radiatora niż ja, w tym ENDORFY Fera 5 120mm. -
Przez Hard Reset · Opublikowano
Chyba mieliście rację z tym napięciem GPU RX7900GRE i taktowaniem vramu. Podniosłem napięcie i póki co nie mam tych zwiech z szarym ekranem. Muszę jeszcze trochę dłużej potestować . -
Przez samsung70 · Opublikowano
Hej poszukiwacze przygód. Szybkie pytanie. Jak zmienić język na polski i dlaczego xbox store pobrał mi grę po angielsku mimo że windows mam w języku polskim? Czy ma to coś wspólnego z regionem i tym że przebywam w uk? Czytałem że są jajca z wyborem języka itd czy jedyna opcja to pobierać od nowa, oraz czy muszę coś pozmieniać na koncie Microsoft? W ustawieniach apki xbox na pc nic nie widzę.. Pozdro. -
Przez caleb59 · Opublikowano
Z włączonym profilem XMP dla pamięci też są problemy? -
Przez SylwesterI. · Opublikowano
W woju za karę dostałem warte, na wierzy przy magazynie amunicji, w sylwestra, -27'C, a w kwietniu nawaliło tyle śniegu, że do jednostki nie można było dojechać przez tydzień, to były czasy w zeszłym wieku, teraz już nie ma czasów
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez wrobel_krk,
Wyniki w pocie czoła spisane przez zacnego kolegę Wróbla (z Krakowa jak mniemam ) ;)
Rekomendacja dodana przez Mar_s
0 reakcji
Pokaż odpowiedź