Benczmarkowanie bez spiny, dla każdego ;D
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez ola12345 · Opublikowano
Cześć, czy w Outlooku można wyfiltrować wiadomości za konkretny okres czasu, np. od 01.10 do dziś? Jeśli tak, bardzo proszę o wskazanie w jaki sposób. Z góry dzięki. -
Przez Phoenix. · Opublikowano
Oczywiscie, ze tak bedzie. Poleci tak gruby slinotok, ze beda sie za tymi kartami zabijac jak emeryci o karpia w lidlu -
Przez Qrdello · Opublikowano
Nie karzemy. Pijani recydywiści powodują śmiertelne wypadki. Byli pijani raz drugi trzeci dziesiąty - dostawali albo zawias albo nic, jeździli dalej bo przecież wymiar sprawiedliwości guano im zrobił. No i w końcu z premedytacją zabili. A potem sobie uciekają za granicę. To skoro sztuczny twór, to w takim razie anarchia. NIe stosujmy się do zasad, nie przestrzegajmy prawa, miejmy je w doopie bo przecież sztuczne jest Ja myślę, że gdyby zaczęto egzekwować to by zadziałało. A na pewno zadziałałoby na cichych świadków takich zdarzeń i historii - np. rodziny pijaków, które po cichaczu pozwalają na jazdę pod wpływem, albo dziewczyny lub faceci ćpunów jeżdżących po spożyciu. Bo nie będą chcieli stracić ukochanej osoby, jaka by ona nie była. Nie wiesz, dopóki nie sprawdzisz. Ja nie mam litości dla takich osób, życie za życie. Podobnie jak dla gwałcicieli, pedofilów - wszelkiej maści i typu zwyrodnialców korzystających na statusie społecznym. Zabiłeś, cześć jak czapka. -
Przez voltq · Opublikowano
Liczba gier które kupiłem w preorderze Wiedźmin 2 Wiedźmin 3 Cyberpunk Kingdom come deliverence 2 Nie za długa ta lista
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez wrobel_krk,
Wyniki w pocie czoła spisane przez zacnego kolegę Wróbla (z Krakowa jak mniemam ) ;)
Rekomendacja dodana przez Mar_s
0 reakcji
Pokaż odpowiedź