Benczmarkowanie bez spiny, dla każdego ;D
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez JeRRyF3D · Opublikowano
Nowe funkcje Dodano funkcję Full Ray Tracing (Path Tracing) w obsługiwanych kartach graficznych NVIDIA. Do korzystania z tej funkcji wymagane jest co najmniej 12 GB pamięci VRAM. Pamiętajcie, że pracujemy również nad obsługą AMD FSR w przyszłej aktualizacji gry. -
Przez Radziuwilk · Opublikowano
Wizerunkowo na pewno, ale realnie to bedzie mogl spakowac to swoje wojsko i wyslac na Ukraine. Z tej Syrii i tak nie mial zadnego pozytku. Jak by Assad sie sprawnie bronil to putin musial by mu podsylac wsparcie. Wiec problem ze wsparciem wlasnie zniknal jak i troche wojska mu wpadlo. Dlatego kwestia wielkiej porazki rosji jest dyskusyjna. -
Przez lamparcicho · Opublikowano
Lista zmian: https://bethesda.net/en/article/ZKn6jyPTe2ElFSJ0yZ2WA/indiana-jones-and-the-great-circle-tm-update-1 Planują dodać FSR w przyszłości -
Przez pawelsake · Opublikowano
Muszę coś kupić dziecku do minecrafta na telefon/tablet i zastanawiam się nad: 1: lenovo tab m10 -> ma 10 cali w fullhd ale tylko 4 gb ramu 2: moto g04s -> ma 8gb ramu za to ekran słaby. Nie chce kupić chiinola Xiaomi nie trawie ich obsługi i innego chińśkiego badziewia. Tak wiem Lenovo tez chińskie ale jednak markowe. A i nie chce wydać więcej niż 500 zł. Póki co mam oba takie urządzenia dla bąbelka(smartfon i tablet) ale tylko 2gb ramu (ponad 4 letnie) wiec nie idzie odpalić minecrafta. -
Przez RTX5090 · Opublikowano
jak widziałem - mak ustawienia, podejrzewam (testy DF to pokazały) Vram na 4080 się zapchał już
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez wrobel_krk,
Wyniki w pocie czoła spisane przez zacnego kolegę Wróbla (z Krakowa jak mniemam ) ;)
Rekomendacja dodana przez Mar_s
0 reakcji
Pokaż odpowiedź