Benczmarkowanie bez spiny, dla każdego ;D
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Joloxx9 · Opublikowano
Copium, mowi to cos panu panie Ferdku? Wszyscy(no prawie) psiocza na Ubisofty, EA etc - I o ile w 99% przypadkow maja racje, o tyle sa gry na, ktore patrza przez rozowe okualry. Odp remiery probuje grac w Stalkera, podoba mi sie, chocby sam klimat robi tutaj taka robote, ze glowa mala. No ale coz tego jak doslownie co chwile spotykam sie z tymi samymi niedorobkami. Samo to, ze w srodku dnia wchodze do byle chatki i musze odpalac latarke bo nic nie widac sprawia, ze mnie krew zalewa. AI to jest padaka na calego, brak jakiegokolwiek vaultingu na minus. Konsolowy interface to porazka. Stan w jakim gra zostala wypuszczona to kpina no ale wiekszosc widac akceptuje takie polprodukty, bo to przeciez kontynuacja "legendy". A to jest jakas zaleznosc pomiedzy waga gry a iloscia bledow? -
Przez Stjepan · Opublikowano
Windows zmusi, by wyrzucić miliony komputerów? "To nie podlega negocjacjom" Paweł znowu nie zachwycił tekstem, skąd oni się biorą te dziennikarzyny z bożej łaski. -
Przez dannykay · Opublikowano
Nie mam na myśli Twojego egzemplarza, tylko ogół. Na pewno da się znaleźć rodzynka, który nie zardzewiał od spodu, ale zanim go znajdziesz, to 2 tysiące z budżetu 8k wyjeździsz na paliwo. Jaki w tym sens? BTW na Passacie wychodzą mi punktowe ogniska rudzielca. Jakby tak wszystko zliczyć, to z 4-5 elementów do malowania. Na wiosnę chyba trzeba będzie to ogarnąć. -
Przez JeanPepin · Opublikowano
Przecież to wygląda jakby to AI wymyśliło Uwierzę jak zobaczę.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez wrobel_krk,
Wyniki w pocie czoła spisane przez zacnego kolegę Wróbla (z Krakowa jak mniemam ) ;)
Rekomendacja dodana przez Mar_s
0 reakcji
Pokaż odpowiedź