Benczmarkowanie bez spiny, dla każdego ;D
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez LeBomB · Opublikowano
a zajrzałeś w końcu do tego sklepu MS czy coś stamtąd się aktualizuje? Korzystasz może z aplikacji xbox i game pass? Za takim zużyciem idzie też użycie sieci czy nie? -
Przez Sawyer1916 · Opublikowano
Nigdy nie zapomnę jak w 2008 roku się grało w F1. Każdy wyścig zyskiwał jako taką płynność gdzieś po 30-40 sekundach, jak już po starcie wyścigu przestał lecieć dym z RAMu A i tak była frajda z gry i Kubicy. A dziś odpalam F1 kilka razy w roku, chociaż wszystko śmiga bez zastrzeżeń. Ale „kiedyś to było” to temat rzeka. -
Przez Lameismyname · Opublikowano
@leven Nie miałem tej aktualizacji. Zainstalowałem ręcznie ten pakiet. Kompilacja mi się zmieniła z tej co miałem na 26120.2454 ale system nadal leci na ~33%. Nie pomogło @LeBomB Dokładnie, mam tylko oficjalne wydania. No nic, kompa zostawiam odpalonego na noc, zobaczymy co się wydarzy. Jak rano nadal będzie chodził na 33%, to wtedy pomyślę co dalej. W najgorszym wypadku 23H2 ale wolałbym tego uniknąć, bo już w łatwy sposób nie cofnę :/ -
Przez azgan · Opublikowano
Panie Szanowny ale to nie ma związku z PT tylko tym że ogólnie gry dostają coraz lepszą jakość np. textur ect. i tym że księgowi u zielonych dalej pchają do GPU te śmieszne 8GB VRAM nawet w 2025 roku gdzie już dawno 12 to powinno być minimum . Generalnie to VRAM dzisiaj do wszystkiego jest potrzebny i im więcej tym lepiej 😉. -
Przez sideband · Opublikowano
To jest LOD i nie widzę żeby RT coś zmieniło. W cfg może być zasięg dla cieni
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez wrobel_krk,
Wyniki w pocie czoła spisane przez zacnego kolegę Wróbla (z Krakowa jak mniemam ) ;)
Rekomendacja dodana przez Mar_s
0 reakcji
Pokaż odpowiedź