Benczmarkowanie bez spiny, dla każdego ;D
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Lameismyname · Opublikowano
Oczywiście w dalszej lub bliższej przyszłości będzie upgrade na coś pokroju 7800X3D lub 9800X3D, na tą chwilę bez sensu jednak bo w 1440p w większości scenariuszy niewielka różnica i lepiej byłoby dołożyć do lepszego GPU. Ciągle głośno myślę... już raz próbowałem ugryźć temat ale się wycofałem, bo trochę sztuka dla sztuki. Jednak korci z ciekawości chociażby. Może ta gwarancja Arctica jest solidnym argumentem skoro z czasem pompka może zawieść. Offset na AM5 też na plus. Termopada mogę olać i zastosować MX-6, która jest w zestawie. Jako gęsta pasta da radę na długi czas przy CPU, a i problematyczny montaż stanie się mniej problematyczny. -
Przez DżonyBi · Opublikowano
Uważam, że steel legend x870 za 1200 to najlepszy wybór. Dostajesz dobre audio, wyjscie optyczne, sensowny podzial usb z tylu, usb 4.0, wifi7, wysokie oc pamieci, zadne gniazdo dyskowe m.2 nie jest dzielone z gpu, wiec jak masz tylko gpu to wszystkie gniazda m.2 sa do wykorzystania. -
Przez Pawelec7 · Opublikowano
Dziś wchodzę do Lidla a tam jajka M -8,99 a L -9,99. Kosmos. Dziękujemy Tusku i Trzasku. -
Przez Tomcat · Opublikowano
Podobno lotnisko w Damaszku zdobyte, w stolicy brak prądu i chas. Serio to do jutra bedzie finito i znaczna sie wzajemnie wyrzynać - protureckie bojówki już walczą z Kurdami :-(
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez wrobel_krk,
Wyniki w pocie czoła spisane przez zacnego kolegę Wróbla (z Krakowa jak mniemam ) ;)
Rekomendacja dodana przez Mar_s
0 reakcji
Pokaż odpowiedź