Benczmarkowanie bez spiny, dla każdego ;D
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Kowal_ · Opublikowano
A ja wczoraj pograłem w Silent Hill 2. Port jest słaby technicznie, kupa bugów i glitchy. Ale nie skupiając się na technikaliach to klimat jest świetny, ja jestem już przesycony "otwartym światem" z milionem przeskadzajek i zbieractwa śmieci po mapie czy bycia pomagierem co któregoś napotkanego NPC. Jest na pewno sentyment do serii i czuć w tej grze drewno tamtych lat, ale kurde, takiej właśnie gry chciałem. Nie wiem czy jednak póki co nie zacząć Alana, a dać Silentowi, a właściwie Blooberowi trochę czasu na poprawki jednak obawiam się, że już żadnych nie będzie i gra zostanie w takim stanie w jakim jest. A w kwestii cyfry to skoro mam napęd i interesują mnie tylko gry singlowe to anulowałem subskrypcję ps+, fakt faktem trochę tytułów zagrałem z tego co rzucili, ale za 500zł mam mnóstwo płyt i będę grał w to co konkretnie chcę zagrać, a nie co akurat jest dostępne. No i nie będę się łapał na tym, że chcąc w coś zagrać spędzę pół godziny na przeglądanie katalogu, a finalnie nie zagram w nic, nie mam na to czasu -
Przez trepek · Opublikowano
Rząd zamówił w HSW 96 Krabów oraz 250 pojazdów wsparcia dla K9. Ahh, Kraby, Krabeczki, Krabeńka #teamKrab Na dniach ma być zamówienie na Borsuki. -
Przez miro · Opublikowano
ale Szanhgaj robi robotę, jazda bez trzymanki.. -
Przez Dirian · Opublikowano
Na tego gotowca to bym nawet nie patrzył - brak info co tam konkretnie siedzą za podzespoły.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez wrobel_krk,
Wyniki w pocie czoła spisane przez zacnego kolegę Wróbla (z Krakowa jak mniemam ) ;)
Rekomendacja dodana przez Mar_s
0 reakcji
Pokaż odpowiedź