Problemy z Windows 8 po odinstalowaniu ostatniej aktualizacji.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez zlotnik · Opublikowano
Procesor mam -20 wiecej się nieda jest nie stabilny myślę o AIO od Noctu ale czekam na wersje czarną -
Przez galakty · Opublikowano
To potem auta nie sprzedajesz że kasa idzie w komin? Drożej kupisz - drożej sprzedasz. Poza tym nie trzeba od razu nówki z salonu brać, a coś używanego do jazdy wokół komina. -
Przez larry.bigl · Opublikowano
Dlaczego dziwne? Wszystko zalezy od ceny jaką trzeba ponieśc by wymienić. Co z tego że na paliwie oszczędzisz np 3k rocznie (no dobra, nawet dajmy 8k) jeśli np w samochód musisz włozyć kupę kasy? ROI, ROI i jeszcze raz ROI. Co innego jeśli auto muszę zmienić a PV już mam. Wtedy kalkulator w rękę i sprawdzić co bardziej się opłaca w cyklu życia auta. Nie sztuką jest wybulić 100-150k na elektryka by jeździć na prądzie i oszczędzać 3-8k na paliwie i czekać na zwrot latami Sztuką jest wybrać mądrze by nie przepalić kasy bo może okazać się, że wybierając dużo taniej spalinówkę spełniającą wymagania, na różnicy w cenie mamy paliwa na lata + margines na usterki. -
Przez DjXbeat · Opublikowano
Jeden w osłonie nocy trochę ropy upuści a drugi tworzy listę z kolejką do darmowej, publicznej ładowarki U mnie pojawiały się instalacje PV jak grzyby po deszczu i na tym koniec. 3 lata temu jako pierwszy przetarłem szlak i kupiłem prywatnie EV. Od zeszłego roku systematycznie w domach gdzie jest PV pojawiają się auta elektryczne. Ludzie przestają się bać EV i zaczynają dostrzegać zalety tego rozwiązania.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi