Jaki monitor oled?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Zas · Opublikowano
Jestem ZACHWYCONY tym, jak ma - wedle zapowiedzi - wyglądać rozgrywka w tej odsłonie. Swoboda w użyciu broni, koniec z oszalałym bieganiem i skakaniem po całej mapie, konkretne pi...e wielu pukawek. Widocznie Eternal zniechęcił i zniesmaczył wystarczająco wielu fanów 2016 i Dooma 3 brawo id Software, tak trzymać. -
Przez SebastianFM · Opublikowano
Nie popieprzyli tylko jak ty sprawdzasz na innych ustawieniach to nie dziwne, że ci wychodzą inne wyniki. -
Przez kalderon · Opublikowano
Nie ma racji i sam sobie odpowiedziałeś dlaczego. Zełeński jest w pełni legalnym prezydentem Ukrainy. -
Przez Asag · Opublikowano
Wbiłem, pograłem jakieś 8h i jak na razie potrzebuję przerwy. Kolejny sezon który wygląda jak kopia wszystkich poprzednich. Pewnie jeszcze od czasu do czasu coś tam porobię ale D4 strasznie szybko mnie nudzi. Naprawdę szkoda bo mają fajną bazę, graficznie ładnie to wygląda, combat przyjemny ale ewidentnie brakuje pomysłów jak to popchnąć. Żeby po raz kolejny sezon nie dodał żadnego trudniejszego bossa czy mechaniki która byłaby jakimś celem do grindowania? A tak jak ubiję wszystkich uberów na T4 co idzie naprawdę szybko zrobić to już nie mam po co grać. Pushowanie Pita do 150 mnie w ogóle nie interesuje ani wbijanie Paragonu na 300 bo i po co skoro nic nowego nie zobaczę przez to?
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi