Nieudane podkręcanie karty
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Mar_s · Opublikowano
A pamięta ktoś prezentację RX 480, gdzie przekonywali że 2x RX 480 jest szybsze od GTX 1080, a przy tym tańsze? AMD umi w takie sztuczki, to czy ktoś się nabiera to insza inszość. -
Przez Elder · Opublikowano
Wysoka restrykcja przepływu cieczy,nie dotykałem takich rozwiązań,używałem typowych bloków do chłodzenia ram (Bitspower) ze względu na niska restrykcję flow cieczy. Przy 4 modułach ram wręcz morduje przepływ w loop CLC ale działa wydajnie jeśli chodzi o temperatury. Tutaj wyniki testu: https://tweakers.net/productreview/65323/alphacool-nexxxos-rxp-1-ram-cooler-black-ddr1-ddr2-ddr3-g1-4.html Pierwotnie zaprojektowany do pracy z DDR1/DDR2/DDR3 (to stary produkt) Nie wiem jak z DDR5...czy pasuje. -
Przez Piotreg702 · Opublikowano
Witam! Chciałbym się spytać, jaki polecacie monitor 2K dostępny w przedziale 800-1100 PLN? W ostateczności do 1200 PLN. Moje wymagania co do monitora to: - 27 cali - IPS - ponad 144 hz - maksymalny czas rekacji 1ms - AMD Freesync - Co najmniej trzy wejścia wideo - oraz montaż VESA 100x100 Jeżeli macie ciekawsze propozycje to śmiało możecie się z nimi podzielić. Z góry dziękuję za pomoc! -
Przez Dirian · Opublikowano
Będzie ok. Pod 4070 Ti Super raczej brałbym ten monitor ultrawide z uwagi na niższą rozdzielczość - niby 4070 Ti Super ogarnie 4K, ale szybciej trzeba będzie zjeżdżać z detali lub kombinować z DLSS. -
Przez GordonLameman · Opublikowano
@kalderon Dokladnie. A jak firma przyniesie zysk w danym roku 5% mniejszy to można zwolnić 1000 pracowników, żeby akcjonariuszom nie poskąpić na dywidendzie
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi