ODIN85 3 767 Opublikowano 11 Stycznia Opublikowano 11 Stycznia Z czym do ludzi 49 minut temu, DjXbeat napisał(a): Piękny, gruby śnieg
huudyy Opublikowano 11 Stycznia Opublikowano 11 Stycznia Dzisiaj z teściem półtorej godziny odśnieżaliśmy podjazd i kawałek drogi za bramą - po dwóch godzinach efektu naszej pracy już brak
Pitross20 Opublikowano 11 Stycznia Opublikowano 11 Stycznia U mnie mróz lekko odpuścił,i jest teraz -4 ,za to sypie od rana,i jeszcze zaczyna pizdzic jak cholera, no zima się u mnie zaczyna rozkręcać. Ci co u mnie odpowiadają za odniezanie, to banda debili, w zeszłym roku było tragiczne, ale teraz to ostro w kulki lecą, kumpel do nich zagadał, ze lepiej sie odśnieża, "opuszczonym" pługiem to kazali mu spier......
ODIN85 Opublikowano 11 Stycznia Opublikowano 11 Stycznia 40 minut temu, huudyy napisał(a): Dzisiaj z teściem półtorej godziny odśnieżaliśmy podjazd i kawałek drogi za bramą - po dwóch godzinach efektu naszej pracy już brak Zaraz idę trzeci raz odśnieżać
Klakier1984 Opublikowano 11 Stycznia Opublikowano 11 Stycznia 1 godzinę temu, huudyy napisał(a): Dzisiaj z teściem półtorej godziny odśnieżaliśmy podjazd i kawałek drogi za bramą - po dwóch godzinach efektu naszej pracy już brak Trzeba było przynajmniej jakiegoś grzańca zrobić 😉
lukadd Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia W Moskwie trochę napadało i paraliż Najlepszy ten ktoś na hulajnodze co pomyka w 2:48
Totek Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia Potem się dziwić że nikt normalny nie podejmuje się takiej pracy. Tymczasem 8mm lodu
janek25 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia (edytowane) Godzinę temu, lukadd napisał(a): W Moskwie trochę napadało i paraliż Najlepszy ten ktoś na hulajnodze co pomyka w 2:48 u nas też i to i to. Sąsiad suvem zakopał się na parkingu,ale wachy przepalił by wjechać na płaskie a hulajgonarzy też widać . Nieźle kółko może 10 cali i górka 45 stopni Edytowane 14 Stycznia przez janek25
lukadd Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia 26 minut temu, ODIN85 napisał(a): U nas dają radę To pewnie imigrant z Grenlandii
janek25 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia Albo AI. Od kiedy wprowadzili same nudy. Jak można wszystko pokazać to jest to bezwartościowe
lukadd Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia Normalne, że na elektrycznych rowerach cargo rozwożą paczki nawet w zimie i w śniegu. Poczta podobnie na rowerkach często listy po mieście wożą, czy pada czy nie pada
Dimazz Opublikowano 15 Stycznia Opublikowano 15 Stycznia czy coś takiego jest dobre na spacery po lodzie, zmrożonym śniegu? bo ledwo szedłem w normalnych butach https://allegro.pl/oferta/raczki-na-buty-kolce-antyposlizgowe-lancuchy-38-45-nakladki-turystyczne-lod-14980569363?bi_s=ads&bi_m=productlisting:desktop:query&bi_c=ODhhY2U3Y2EtYjhlYi00ZjAzLThjMTItMDkzMWQzMTNlM2RiAA&bi_t=ape&referrer=proxy&emission_unit_id=07630cd7-b0e8-40af-b961-c60c0dc9d28a
ODIN85 Opublikowano 15 Stycznia Opublikowano 15 Stycznia Wczoraj marznący deszcz i śnieg,dziś odwilż a za tydzień -17
Krystian03 Opublikowano 15 Stycznia Opublikowano 15 Stycznia Ta zima coraz bardziej opóźniona jest. W tym roku to i tak lepiej niż w zeszłym. Może za kilka lat śnieg będzie bardziej w wiosnę niż w zimę.
Vetch Opublikowano 15 Stycznia Opublikowano 15 Stycznia 42 minuty temu, Dimazz napisał(a): czy coś takiego jest dobre na spacery po lodzie, zmrożonym śniegu? bo ledwo szedłem w normalnych butach https://allegro.pl/oferta/raczki-na-buty-kolce-antyposlizgowe-lancuchy-38-45-nakladki-turystyczne-lod-14980569363?bi_s=ads&bi_m=productlisting:desktop:query&bi_c=ODhhY2U3Y2EtYjhlYi00ZjAzLThjMTItMDkzMWQzMTNlM2RiAA&bi_t=ape&referrer=proxy&emission_unit_id=07630cd7-b0e8-40af-b961-c60c0dc9d28a tak, ja mam jakies inne turystyczne ze skalnika i sprawdzily sie doskonale na terenach plaskich i o umiarkowanym nachyleniu (zaliczone Babia Góra, Turbacz i inne mniejsze w beskidzie wyspowym). Generalnie konstrukcja taka sama, ważne żeby dopasować na tyle, żeby nie 'dyndały'
Camis Opublikowano 15 Stycznia Opublikowano 15 Stycznia Raczki są super na takie chodniki. 3 minuty temu, Krystian03 napisał(a): Ta zima coraz bardziej opóźniona jest. Przecież dopiero co się zaczęła 3 tygodnie temu...
Bono_UG Opublikowano 16 Stycznia Opublikowano 16 Stycznia Marznąca mgła. Krzaki przed domem już prawie całe białe.
galakty Opublikowano 16 Stycznia Opublikowano 16 Stycznia W nocy mróz, teraz +2, masakra. Od niedzieli znowu -9 ale w ciągu dnia koło zera
Merqus4 Opublikowano 16 Stycznia Opublikowano 16 Stycznia Mi już starczy tego białego gówna za oknem.
AndrzejTrg Opublikowano 16 Stycznia Opublikowano 16 Stycznia Ja tam do śniegu nic nie mam, ale jak już napada to niech się trzyma, a nie nawali go, za dwa dni na + i wpizdu syfu dookoła. Kiedyś to przynajmniej był spokój, nawaliło w listopadzie czy grudniu, stopniało w marcu, a teraz ta pogoda ma humory jak kobieta, wuj wie czasami o co jej chodzi 🙂 U mnie dzisiaj ok.0 ale od jutra -10 w nocy przez conajmniej tydzień zapowiadają. Zobaczymy co jutro pokażą. 16 godzin temu, maras2574 napisał(a): U mnie dziś wygląda tak Dość podobnie mam.
Rekomendowane odpowiedzi