lukadd Opublikowano 21 Stycznia Opublikowano 21 Stycznia @ODIN85 A w pracy jak, grzeją? Dali wam kufajki?
Zas Opublikowano 21 Stycznia Opublikowano 21 Stycznia (edytowane) U mnie w pracy cieplej teraz, niż jak było -1 st. C, bo w końcu grzejniki grzeją na full. Ot, paradoks, ale w świetle powyższego stwierdzam, że mogłoby tak mrozić i do maja... (nie no, kutwa, żartuję! - tfu tfu, na psa urok, bo jeszcze się spełni! 😱) Edytowane 21 Stycznia przez Zas
maras2574 Opublikowano 21 Stycznia Opublikowano 21 Stycznia Ja w robocie krótkie spodenki i t-shirt, 23 st., upał !!! Wentylatorem muszę się wspomagać A latem ??!!! Ponad 3 dyszki na hali, dramat U mnie dziś w nocy skromne -10 było
Killer85 Opublikowano 24 Stycznia Opublikowano 24 Stycznia Cóż...spadło z 7cm. śniegu wczoraj i dziś... Na chodnikach dramat...ślisko i nieodśnieżone...można się wy... Drogi czarne Zamość
Zas Opublikowano 25 Stycznia Opublikowano 25 Stycznia (edytowane) Trump chciał Grenlandię, to ją dostał Znowu szczególnie wesoło jest ponoć u rednecków w Teksasie, pomimo że tam do - 30 st. daleko. Edytowane 25 Stycznia przez Zas
sabaru128 Opublikowano 25 Stycznia Opublikowano 25 Stycznia (edytowane) póki co to już więcej śniegu leży u mnie przed domem niż tam nasypało i widać na kamerach że też od dawna śniegu nie widzieli. Edytowane 25 Stycznia przez sabaru128
Áltair Opublikowano 27 Stycznia Autor Opublikowano 27 Stycznia Drzewa skute lodem, że aż gałęzie do ziemi sięgają, trakcje skute lodem (tramwaje nie kursują kolejny dzień), ludzie masowo na SOR przyjeżdżają od upadków.
Dimazz Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia Dzisiaj ma być lokalnie nawet -30 przy gruncie na Podlasiu. Zachodnia Europa teraz +10
Áltair Opublikowano 31 Stycznia Autor Opublikowano 31 Stycznia (edytowane) Gdy ma się talent i czas. Fota gdzieś z FB. Edytowane 31 Stycznia przez Áltair
sabaru128 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia Fajne ale może być wygenerowane przez jakiś generator AI. Dziś to takim zdjęciom czy filmikom wierzyć nie można.
nozownikzberlina Opublikowano 1 Lutego Opublikowano 1 Lutego 2 godziny temu, TheMr. napisał(a): Dzień dobry.
maras2574 Opublikowano 2 Lutego Opublikowano 2 Lutego W dniu 1.02.2026 o 08:01, TheMr. napisał(a): Dzień dobry. Przez ten pierdzielony wiatr mogło tyle być, przynajmniej u mnie się zgadzało. Godzina też, wracałem akurat z melanżu Tel. też nie działał prawidłowo, zacinał się, tzn. kamera
galakty Opublikowano 2 Lutego Opublikowano 2 Lutego 1 godzinę temu, maras2574 napisał(a): Przez ten pierdzielony wiatr mogło tyle być, przynajmniej u mnie się zgadzało. Godzina też, wracałem akurat z melanżu Po dobrym melanżu byś nie czuł zimna
galakty Opublikowano 2 Lutego Opublikowano 2 Lutego U mnie -8, w nocy ma dojść do -14 i od jutra w sumie coraz cieplej.
Stjepan Opublikowano 2 Lutego Opublikowano 2 Lutego U mnie dzisiaj rano jak do roboty szedłem -20, jutro -23, kierownik nas puścił o 9 rano do domu.
Rekomendowane odpowiedzi