Gdzie jest zima!
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Lameismyname · Opublikowano
@Nieuchwytny Jak chcesz przyzwoitego 9070 XT w przyzwoitej cenie, to masz tego za 2799zł: https://www.pepper.pl/promocje/karta-graficzna-asrock-amd-radeon-rx-9070-xt-challenger-16gb-gddr6-1204953 -
Przez cherbi · Opublikowano
Dzięki za wskazówki i wypowiedzi dla wszystkich. Wentylatory w tym gpu są łatwo rozbieralne i łożyska bez problemu można wymienić pod naklejką jest bezpośrednio pierścień zabezpieczający przy ściąganiu zalecam dużą ostrożność by nie wybrał się na wycieczkę krajoznawczą po pokoju i jedno łożysko drugie oddzielone przegrodą wyjmuję się od strony łopatek jeżeli nie chce wyjść można wpuścić kropelke oleju i powinno samo wypaść drugiemu można delikatnie pomóc. Łożyska od dużego wentylatora wymiar wewnętrzna średnica 3mm zewnętrzna średnica 8mm wysokość 4mm Czy wymiana ma sens na te z aliexpres z tego co czytałem to też są głośne. Na ten moment rozebrałem jednego na próbę wymoczyłem łożyska w oleju wazelinowym. Szans na napchanie tam smaru nie widzę raz że są małe a dwa że to łożyska zamknięte rzadki płyn da rade to spenetrować ale też raczej nie pozostanie tam na długo. Postępy prac zostaną uzupełnione wkrótce. -
Przez Kyle · Opublikowano
Chodzi mi raczej o hejterski styl typu: ... czyli "TRAGEDIA, MASAKRA BEZNADZIEJA" ... a w Mazda czy Toyota widziałem gorzej działajace multimedia - to co to jest ... ultra-tragiczna-masakra-tandety? (chodzi o to co capucino napisał po zobaczeniu: ) - taka "kawa borderline". -
Przez Badalamann · Opublikowano
Ale winna czego miałaby być? Przecież jeszcze nie wyszedł serial. A bedzie to wysokobudżetowiec Amazonu. Powinno być conajmniej dobrze. -
Przez hubio · Opublikowano
Właśnie to miałem na myśli pisząc o różnicy pomiędzy etatem, a czymś własnym. Jak widać również to działa w IT Na własnym NIGDY nagrodą za dużą ilość pracy NIE BĘDZIE większa ilość pracy. Choć jak pisał @Karister można i być na takim etacie gdzie ta zasada nie działa.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi