AndrzejTrg 3 103 Opublikowano 10 Lutego Opublikowano 10 Lutego Dzisiaj u mnie lodowisko, uważać jak się chodzi
Merqus4 Opublikowano 10 Lutego Opublikowano 10 Lutego 2 godziny temu, AndrzejTrg napisał(a): Dzisiaj u mnie lodowisko, uważać jak się chodzi U mnie git, trochę puszcza, ale na schodach dziś mało orzeł nie był zaliczony
AndrzejTrg Opublikowano 10 Lutego Opublikowano 10 Lutego Teraz już popuściło ale o 5 30 to strach bez łyżew śmigać... jeszcze by mnie gość na drodze rozpierdzielił...
maras2574 Opublikowano 11 Lutego Opublikowano 11 Lutego Roztopy w piździec, na podwórzu i ogrodzie jedna wielka kałuża i błoto !!! Ale pies ma radochę
j4z Opublikowano 11 Lutego Opublikowano 11 Lutego (edytowane) Po co chodzić, jak można latać? Edytowane 11 Lutego przez j4z
maras2574 Opublikowano 11 Lutego Opublikowano 11 Lutego 42 minuty temu, j4z napisał(a): Po co chodzić, jak można latać? Loty to ja mam w weekendy tylko
AndrzejTrg Opublikowano 11 Lutego Opublikowano 11 Lutego Jak na razie 6 stopni, słońce z wiatrem, choć po południu ma coś zacząć deszczem padać.
Krystian03 Opublikowano 12 Lutego Opublikowano 12 Lutego Jeszcze z 2 tygodnie takiej pogody (nie licząc jaka jest dzisiaj itp.) i zima będzie się kończyć. Chociaż według mnie lepiej jak jest taka pogoda niż ciągle przez miesiąc temperatury około 35-40 a w nocy powyżej 20.
lokiju Opublikowano 12 Lutego Opublikowano 12 Lutego 35-40 i w nocy powyżej 20? A o jakim kraju mówimy?
lokiju Opublikowano 12 Lutego Opublikowano 12 Lutego (edytowane) Z poprzedniego lata zapamiętałem bardziej noce gdzie było 2-10°C. Tych było zdecydowanie więcej a w poście była mowa o miesiącu takich temperatur dlatego pytam w jakim kraju. Edytowane 12 Lutego przez lokiju
galakty Opublikowano 12 Lutego Opublikowano 12 Lutego 3 tropikalne noce to tak dużo? Raczej wyjątek Poprzednie lato było bardzo skąpe bym powiedział. Największe upały pamiętam jak jeszcze w kawalerce siedziałem - jakoś 2020/2021?
Doamdor Opublikowano 12 Lutego Opublikowano 12 Lutego Najgorszy piekarnik był w 2015 r., pojechałem nad morze na 4 tygodnie, żeby odpocząć od upałów.
lukadd Opublikowano 12 Lutego Opublikowano 12 Lutego Dzisiaj rano pisałem na chacie, żeby palić pączkami jak Pentak przytargał 6 skrzynek I się palą. Ale za to jest mandat Pewnie pół osiedla zasmrodził dymem z tych palących się olejowych pączusi
Zas Opublikowano 12 Lutego Opublikowano 12 Lutego (edytowane) Wreszcie to białe 💩 się topi, niestety za dwa-trzy dni znowu go dosypie... Co do filmu wyżej - przecież ten wyrób pączkopodobny z Lidla ma pewnie ledwie 300 kcal na sztukę, biedronkowe od Stoksona, te po 4 zł, mają ok. 350 kcal na 100 g... Przepłacił, brykiet jednak lepszy. Edytowane 12 Lutego przez Zas
janek25 Opublikowano 12 Lutego Opublikowano 12 Lutego Miały wracać już dawmo mrozy i znowu się pomylili .Na szczęście planeta płonie bo budy nie mogłem dogrzać
Zas Opublikowano 12 Lutego Opublikowano 12 Lutego No u mnie od niedzieli do czwartku zapowiadają w nocy mróz średnio -8 st. C. W dzień niby cieplej, od -4 do 0 st. C.
janek25 Opublikowano 12 Lutego Opublikowano 12 Lutego Mi się w końcu odgruzował samochód.0 w dzień 5 w nocy to żadne temperatury
Áltair Opublikowano 12 Lutego Autor Opublikowano 12 Lutego W dniu 11.02.2026 o 10:47, AndrzejTrg napisał(a): Jak na razie 6 stopni, słońce z wiatrem, choć po południu ma coś zacząć deszczem padać. Już wolę chyba chlapę, bo mam dość już tej szklanki wszędzie na chodnikach, że bez raczków nie da się wyjśc z domu. Nigdy czegoś takiego nie było, że był lód, na który sól i piach zupełnie nie działały. Jedynie udało się pozbyc lodu przed wejściem do podstawówki.
janek25 Opublikowano 12 Lutego Opublikowano 12 Lutego (edytowane) Bo piach trzeba sypać raz dziennie a nie że raz posypali po tygodniu i udają że coś zrobili a zebrana kasę z nieruchomości wrzucili sobie w premie Kiedyś to by nie przeszło ale teraz to tam każdy ma radcę prawnego na etacie Edytowane 12 Lutego przez janek25
lokiju Opublikowano 12 Lutego Opublikowano 12 Lutego 1 godzinę temu, janek25 napisał(a): Miały wracać już dawmo mrozy i znowu się pomylili .Na szczęście planeta płonie bo budy nie mogłem dogrzać W niedzielę w nocy ma być u mnie -15.
Rekomendowane odpowiedzi