Bardzo wysokie temperatury CPU i7 7700 !!!
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Dirian · Opublikowano
Nie oszczędzili na niczym w tym Asusie, nie wiem po co dorabiasz jakieś teorie wyssane z palca. Płyta nie bije rekordów popularności bo dopiero kilka tygodni temu jej cena spadła do bardziej sensownego poziomu. Wcześniej była w cenach płyt X670 więc mało kto sie decydował. To bdb płyta, ale Tomahawk też jest ok więc co nie weźmiesz będzie w porzadku. Na początku były jakieś problemy z 4080 ale ja montując kilka płyt z tym ukladem i później robiąc testy nie natrafiłem na żadne anomalie. Przy montażu muszą być części ze sklepu w którym montujesz. -
Przez sirlukas · Opublikowano
Dostałem zakaz używania dysku syna (🤓), więc włożyłem Lexara NM790 1TB dla siebie i przy okazji wstawiłem podporę pod GPU, która według mnie całkiem nieźle wygląda. -
Przez Adikon · Opublikowano
Witam! Od jakiegoś czasu zauważyłem micro stuttering w grach. Zrobiłem testy latencymon i mam takie coś (przepraszam, że zdjęcia zamiast zrzutów ekranu). -Karta graficzna rtx 4080 super kfa2 -procesor AMD 7 9800x3d -ram patriot cl30 6000MT/s, -zasilacz fsp 1000w Vita gold -płyta ASRock x870 riptide wifi z biosem 3.15 Włączone Expo i pbo -20mV. Windows 11 Monitor MSI mag 401qr 3440x1440 21:9 40" -
Przez leven · Opublikowano
No i kogo Nasze marudzenie obchodzi ? Bogatemu wolno (Nvidia) Nie kupisz zielonego, nie masz pełnego dostępu do wodotrysków. -
Przez tgolik · Opublikowano
To fakt, że mierzyli w inny moment rynkowy. Redzi rozróżniają jednak działania informacyjne, z którymi mamy do czynienia teraz - te planowali rozpocząć ok. 2 lat przed premierą. Od działń marketingowych. Te planują rozpocząć rok przed premierą. Ich głównym elementem ma być ogłoszenie daty premiery i rozpoczęcie zbierania preorderów. A także różnego rodzaju cross-promocje z innymi markami handlowymi (buty, pady, dedykowane konsole itp.). I właśnie w tej części nie trafili z Cyberpunkiem - nadmierne przesunięcie daty premiery sprawiło, że część produktów (merchu) trafiło na rynek grubo przed premierą gry. @Kris194 Chyba przesadzasz. RTX4090 ma moc realną min. 5 razy większą niż PS5. Tzn. pozwala na 4 x wyższe fps (120 zamiast 30 w trybie jakościowym) oraz wyższą jakość ustawień graficznych, dużo lepszy RT w tym PT i wyższą rozdzielczość (przed downscalingiem). A za kwartał będziesz miał kolejną generację kart, gdzie wydajność dzisiejszych RTX 4080 i 4090 trafi do przystępniejszych cenowo kart. A tak w ogóle, to ja kupuję nową kartę głównie po to, żeby podnieść fps, najlepiej przy wyższej rozdziałce oczywiście "wszystko na ultra". Czy są jakieś inne znaczące powody?
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi