Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Każda broń ma swój domyślny kolor a jeśli jakaś się szczególnie spodoba to jej wygląd można customizować. Jest koło 30 stylów z kolorkami do broni, które odblokowuje się wypełniając misje lub wyzwania.

borderskrki.thumb.png.d6ce851ab9ab527e12f69995d5267a3e.png

Taką "dwójkę" to można by  i bez telefonu w ręku zrobić ;)

border3.thumb.png.c087108c77c451e3946653949fe9f5b9.png

• Thanks 1
Opublikowano

kody SHiFT, które uruchamiają Złote Klucze (Golden Keys) do otwierania specjalnych skryptów z legendarnym lootem. Klucze mogą być użyte przy skrzynkach w czterech głównych lokacjach w grze

T9RJB-BFKRR-3RBTW-B33TB-KCZB9 (ważny do 1 października 2025)

BSRT3-FTZBJ-K6BTW-JB3T3-WXT99 (ważny do 21 września 2025)

THRBT-WW6CB-56TB5-3B3BJ-XBW3X (ważny do 30 września 2025)

3ZXJB-53STT-56T3W-B3TT3-HTS95 (ważny do 21 września 2025)

Niektóre niby przeterminowane ale przed chwilą wbiłem wszystkie i działają.

• Haha 1
Opublikowano
12 godzin temu, userKAMIL napisał(a):

Stare kody były już strony wcześniej podawane

JS63J-JSCWJ-CFTBW-3TJ3J-WJS5R na skiny

3ZXTB-6TBT5-FFR3C-63BJJ-CTBTJ ten dostałem za zadanie discord więc nie wiem czy indywidualny czy wszyscy mają ten sam

borderzadaniadiscord.thumb.png.37081c64ddbfb3ecdda0a2ebfdacf546.png

• Thanks 1
Opublikowano

Z powyższego linku o wersji na NS2:

Randy Pitchford, szef Gearbox, jeszcze w lipcu z entuzjazmem zapowiadał październikową premierę na Switch 2. Teraz firma przyznaje, że gra potrzebuje więcej czasu na rozwój i dopracowanie. "Nie podejmujemy tej decyzji lekko, ale jesteśmy zobowiązani do dostarczenia najlepszego możliwego doświadczenia naszym fanom" - czytamy w oficjalnym oświadczeniu studia.

Najwyraźniej na PC fanów nie ma, tam się nikt nie czuł zobowiązany do dostarczenia najlepszego możliwego doświadczenia. :E Trzeba przyznać Pitchfordowi, że w swojej bezczelności jest bardzo konsekwentny.

• Haha 3
Opublikowano
6 godzin temu, dawidoxx napisał(a):

U mnie po niecałych 4h ten szajs poleciał z dysku ;)  dobrze ze kod do nvidii wyrwałem za grosze

U mnie to top2 z gier, które grałem w tym roku, Żeby nie kod za free to czytając opinię nawet bym się nie zainteresował%-) tym czasem

border_czasgry.thumb.png.d3294d6e713ddcbf49e48a8a729986e8.png

a to dopiero 50% fabuły

Właśnie wleciała większa aktualizacja z poprawkami dotyczącymi też w małym stopniu ale jednak wydajności:

"Poprawa stabilności i wydajności. Rozwiązano różne problemy z zacinaniem się gry, niską liczbą klatek na sekundę (FPS) i awariami. Kontynuujemy badania i wprowadzimy dalsze usprawnienia stabilności i wydajności..."

Osobiście przez 70h nie miałem ani jednego crasha a FPS przez 99% rozgrywki jest stabilny- niski (120-150 z generatorem) jak na taką grafikę ale najważniejsze, że nie ma stutteru ani lagów, które by wpływały na płynność rozgrywki. 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
36 minut temu, Phoenix. napisał(a):

To nie jest relany czas gry, steam pokazuje czas odpalenia aplikacji ;) 

No i ?

W Boderlands 3 spędziłem 34 godziny i zdobyłem wszystkie osiągnięcia dla podstawki bez dlc bo ni cholery nie miałem już ochoty kupować. Nawet jakbym miał odjąć 10 h na idle to nie uwierzę, że tyle godzin i nie ukończył gry. Ale to tylko moja opinia. 

Borderlands 2 3-4 razy przechodziłem ze wszystkimi zadaniami i dlc mam 80 h przegrane. 

Edytowane przez Crew 900
Opublikowano
23 minuty temu, Crew 900 napisał(a):

74h i  50% fabuły tylko 6 osiągnięć ? Ale ssiesz :E

Nie pcham fabuły bo po prostu samo zwiedzanie tego abstrakcyjnego świata i robienie innych misji/aktywności mi wystarcza a tam żeby zrobić osiągniecia to trzeba się trochę "namęczyć" np. 

borderpostepmisji.thumb.png.78a2197262ff1fdf9b33dbe2efa31d69.png

Ps. Misje poboczne trzymają poziom i bywają przezabawne ;)

31 minut temu, Phoenix. napisał(a):

To nie jest relany czas gry, steam pokazuje czas odpalenia aplikacji ;) 

Dokładnie- trochę pustego przelotu jest w tym czasie a w moim wypadku jest to też suma dwóch profili bo w pewnym momencie zmieniłem poziom trudności na wysoki i zacząłem rozgrywkę od nowa. Po prostu większa satysfakcja po ciężkim boju ;) 

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, jankooo napisał(a):

Nie pcham fabuły bo po prostu samo zwiedzanie tego abstrakcyjnego świata i robienie innych misji/aktywności mi wystarcza a tam żeby zrobić osiągniecia to trzeba się trochę "namęczyć" np. 

borderpostepmisji.thumb.png.78a2197262ff1fdf9b33dbe2efa31d69.png

Ps. Misje poboczne trzymają poziom i bywają przezabawne ;)

Dokładnie- trochę pustego przelotu jest w tym czasie a w moim wypadku jest to też suma dwóch profili bo w pewnym momencie zmieniłem poziom trudności na wysoki i zacząłem rozgrywkę od nowa. Po prostu większa satysfakcja po ciężkim boju ;) 

Nie no spoko grasz jak chcesz tak tylko cię zaczepiłem :E  W końcu jesteś premium gracz :E

Edytowane przez Crew 900
Opublikowano
1 godzinę temu, jankooo napisał(a):

U mnie to top2 z gier, które grałem w tym roku,

Dla mnie TOP3 napewno! Mam narazie 25h nabite ale tyle premier teraz, że skacze sobie po różnych tytułach. Eksploruje ten świata sobie na spokojnie i bawię wyśmienicie!

• Like 1