Łącznie dwóch chłodnic w AIO
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez TheMr. · Opublikowano
Na dzień dzisiejszy to większość osób już pokupowało 3060Ti/7600XT/4060 i zmiana 2060 czy podobnych wydajności ich nie rusza, bo dużego boosta nie ma. Intel źle się wbił czasowo z premierą i tego negować się nie da. 83W vs 75W To nie jest 30W jak próbowałeś przekazać. W dalszym ciągu jest to ogromna różnica plus sterowniki które odstają. Czy jest to zła premiera? Nie. Czy udana? Również nie. Po prostu liczyliśmy na trochę więcej po specyfikacji. -
Przez Maxforces · Opublikowano
Kiedy ty miales TOP NV premiere w tym samym czasie z srednia i dolna? Pokaz mi te 83W bo nawet tutaj wychodzi 75W. TAk Intel jest gen w tyl ale nie neguj dzisiejszej rzeczywistosci na dzisiaj a nie co bedzie za 4 miesiace. Ja patrze obiektywnie a nie z klapkami zielonych na oczach. Tak kupilem ARC ale nie do grania a do kolekcji. Badz obiektywny. -
Wiedźmin 3 Cinematic trailer był 2 lata przed premierą. Tutaj myślę ze będzie podobnie, W4 to kwestia 2-3 lat. 2 lata pre produkcji, to sporo czasu. Wiedźmina 3 robili 4 lata. Jakby mieli robić to prawie 7 lat to byłaby mała katastrofa. -
Przez tomek25 · Opublikowano
Polecam obejrzeć, reakcje trójki youtuberów na trailer Wiedźmina 4, który był pokazany na game awards 2024: -
Nie wiadomo jak seria 5xxx wyjdzie. Niektórzy mówią o bardzo szybkiej premierze dolnych modeli. Być może nawet w styczniu pokażą 5090-5070. I owszem, 4 miesiące to bardzo mało czasu i ludzie poczekają na premierę NV. Zwłaszcza że będzie na równi z AMD. Intel nadal jest jeden gen do tyłu. Battlemage o tej wydajności powinien wyjść pół roku temu, wtedy nie byłoby nawet tematu. 83W różnicy. Nie wiem czy B580 można robić UV, ale po UV to już jest przepaść.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi