Stuttering, latencymon
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez PaVLo · Opublikowano
Kiedyś jeszcze wrócę do F4, ale faktycznie budowanie potrafi wciągnąć, zwłaszcza jak pomagamy komuś w obronie terenu. Szkoda, że najnowszy pacz popsuł mi grę i będę musiał na nowo wgrać te kilkanaście modów -
Przez Ultor79 · Opublikowano
Jeżeli jeszcze więcej odpadów - wyznawców woke , pokroju Mahera będą zatrudniać Redzi, tym większy opór będą stawiać przyszli konsumenci Jak wjedzie to lewackie gónwo na grubo,to ja tej gry nie odbiorę nawet za darmo z Epica. I całym sercem jestem za inicjatywą: go woke,go broke. -
Przez Umpero · Opublikowano
Ejj!! Nie kupujcie 5090!! Przecież to prundu będzie tyle żarło, że od somsiada trzeba będzie energię kraść. Do tego w pieruny drogie. Takie 13-15 koła. Na co to komu? Już lepiej dać trochę mniej za 5080 mieć trochę więcej pinionsów pod poduszką i somsiada nie wnerwiać (gdyby odkrył, że podkradacie). -
Przez Reddzik · Opublikowano
Uważam, że gdybym miał 16gb, może nawet te 12gb na karcie pewnie nie robił takiego cyrku, nie wertował internetu, nie czekał na premierę nowych kart jak to aktualnie robię, co widać po moich postach. Pewnie ten rok, może 2 lata bym jeszcze przesiedział na 12gb vram i jakoś dał radę nawet z tym fps co mam, bo interesuje mnie ok 60fps, nawet czasem mogę pograć w 40fps lock- konsole experience, takie ala ratunkowe, mogę też pociąć detale do wersji konsolowej i tak popykać, ale tu nawet 8gb vram zaczyna dławić kartę co widać i dlatego tak myślę o zmianie karty, i chyba porzucę nvidię na rzecz AMD dla 16gb vram, miałem RX 570 8GB i nie narzekałem nie wiadomo ile na niego, nie pamiętam jakie miałem z nim problemy, poza 1, resetem Wattmana z ustawieniami uv/oc w wbudowanym w sterownik, wtedy to były stare sterowniki, rok 2018-2019. Kupno karty też zależne od premiery Switcha 2. Nawet to nie było gwarantem w tym skopanym Stalkerze 2. Nie wiem jak się ma sprawa w Indianie.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi