Stuttering, latencymon
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez boban666 · Opublikowano
Wklepałem te komende , znalazło jakiś błąd , naprawiło , ale to nie to 😭 -
Przez areczek1987 · Opublikowano
Ciekawe zagadnienie z tym AirTight. Rezygnując z RGB przez tą szybę tylko widoczne chyba w średnim oświetleniu to można od razu kombinować z gołym aluminium i matami wygłuszającymi. Odpada element wizualny ale tu chodzi przede wszystkim o ciszę chyba. Całe te rezerwuary i pompki zostawić na tej MO-RA w innym pomieszczeniu, a tu tylko starać się ogarnąć w kanapce płyta + GPU i jakiś mniejszy zasilacz połączony z tym radiatorem jakimś wąskim tunelem powietrznym(szczelnym) po tej samej stronie co CPU z GPU. Odpada wymóg sięgania za komputer za włącznikiem i można trochę zakombinować by za te maty na topie zostawić te wskaźniki monitorujące/sterujące. Wtedy ten jeden 120 radiator jakiś ruch tego powietrza na pewno zrobi nie pisząc o mniejszych rozmiarach i wadze. Nie mniej czekamy na finalny build i doświadczenia z użytkowania. Co do GPU to pytanie czy nie pójdziemy w drugą stronę. -
Przez Pentium D · Opublikowano
Youtube zaproponował Chwalą się jakąś Nano pastą - gówniana. Chwalą się jakimiś uber wentylatorami - gówniane (miałem na chwilę 7900 XT, wentyl terkotał) -
Przez voltq · Opublikowano
Te 40 fps w Alan to 40 fps minimum i skacze wyżej czy zablokowane 40 ? Podłącz PC również pod TV, ja mam konsolę podłączoną pod tv a pc pod tv plus monitor -
Przez Czarny_PLone · Opublikowano
Jest oficjalnie już na pl. stronie zainstalowałem ten nowy bios i pamięci kingston nie zaskoczyły na 5600mhz 2x32gb Co do Engine Firmware to nawet nie wiem jaki mam numer bo w biosie nie widzę tego chyba że nie wiem gdzie szukać ? Jest tylko nazwa nowego biosu i CE version ta sama
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi