Stuttering, latencymon
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez lukadd · Opublikowano
No jak ty robisz zwrot do sklepu to masz oddać w pudełku. Jak wysyłasz na gwarancję czy rękojmie bo termin zwrotu minął to lepiej bez oryginalnego pudła jak ci na nim zależy. Bo serwis bierze na ladę sprzęt, a nie pudło i nie ma obowiązku ci zwrócić pudła w którym ty wysłałeś sprzęt. -
Przez Phoenix. · Opublikowano
Dla mnie rozumienie realizmu w grze komputerowej jak stalker 2 odnosi sie glownie do tego sytemu a-life gdzie totalnie lezy i kwiczy. I nie daje to zadnego poczucia "realizmu" w grze. I nie ma znaczenia czy to npc czy stwor, jesli jego zachowanie mocno odbiega nienaturalnie od tego jak to powinno wygladac, stalker 1 niszczy ta gre pod tym wzgledem. -
Przez tomeek85 · Opublikowano
Z tym LCD to wielka szkoda, bo to taki trochę downgrade. A jeśli chodzi o Pro controller to fajnie, bo juz mam i nie będę musiał dokupić. Dobrze jakby kartridże były kompatybilne, to zacząłbym już powolisobie kupować co niektóre tytuły w promocjach. -
Przez Radziuwilk · Opublikowano
To jest watek o wojnie na Ukrainie. Jak ci sie nie podobaja Ukraincy to wyjdz na ulice i zrob demonstracje. Walisz OT w kolko o tym samym i tylko pokazujesz swoje kompleksy do tego wzbudzasz tutaj politowanie u 90% osob czytajacych ten watek. Ps. To co piszesz pasuje juz bardziej do tematu politycznego. -
Przez Element Wojny · Opublikowano
Gwarancja? Jaka gwarancja Ja w życiu z żadną gwarancją nie miałem do czynienia, a kupuję tu sprzęty od 20 lat i 90% zakupionych towarów zwracam wedle uznania. Oczywiście są wyjątki, trzeba wiedzieć gdzie kupować. Przykładowo takiego 4070 FE kupionego bezpośrednio od Nvidii przez lokalnego dystrybutora nie dałbym rady zwrócić, tutaj w grę wchodziłaby tylko gwarancja, ale kupując lokalnie w Scanie, Ebuyerze, Overclockersach czy na Amazonie nie byłoby żadnego problemu. Na Amazonie to nawet zwracałem rzeczy po upłynięciu terminu 90 dni i nie robili problemów. A za podmienione pudełko zwrot od ręki, bo karta utraciła wartość kolekcjonerską/odsprzedażową (wybierz dowolne). Już kilka razy miałem sytuację że kupujący zrezygnował z zakupu ode mnie na Ebayu, kiedy dowiedział się że nie mam oryginalnego opakowania.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi