Steel Nomad (3DMark) - forumkowy ranking użytkowników
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Camis · Opublikowano
https://www.lloydslist.com/LL1151955/Russia-linked-cable-cutting-tanker-seized-by-Finland-was-loaded-with-spying-equipment -
Przez SM_M4E5TRO · Opublikowano
Tak, tak, prorosyjska konfa -
Przez lamparcicho · Opublikowano
Całkiem fajny, lekki serial. Kiedy emitowali go na C+ dobrych parę lat temu to oglądałem z doskoku i niewiele pamiętam. Zrobiony w stylu, jaki ostatnio lubię oraz preferuję - jeden odcinek, jedna historia. Seriale od paru lat poza nielicznymi wyjątkami przestały mnie bawić a zaczęły nudzić. Czasy, kiedy mogłem i miałem ochotę obejrzeć jeden sezon przez weekend raczej już nie wrócą. Wolę zobaczyć jakiś jeden dobry film raz na tydzień i jestem "nasycony" Zastanawiam się nad tym nowym "Dexterem" ale to kiedyś może bo Mentalista pewnie mi zajmie czas do Wielkanocy a nie lubię mieszać A jak dobrze pójdzie to do końca 2025 wyrobię się z czekającym na mnie klasykiem: -
Przez Asag · Opublikowano
@Kadajo. Mam dla ciebie prosty challenge jeżeli masz jeszcze MSFS 2024 na dysku. Otwórz tutoriale i zalicz First Solo Flight (ostatni tutorial z drugiej serii tutoriali) na A. Zajmuje to jakieś 5 minut. Wiem głupie, ale zrobiłem wszystkie tutoriale na A i tylko to na B i moje OCD chce mnie zamordować a to chyba zbugowane jest i po prostu tego nie da się na A wbić. Sekcji Downwind NIGDY nie zalicza na więcej niż 49% i aby wbić to na A trzeba chyba mieć ponad 90% we wszystkim innym. Oczywiście MSFS nie powie też co niby jest nie tak że nie daje więcej niż 49% pomimo perfekcyjnego trzymania prędkości, wysokości i toru. Podejmujesz? -
Przez KiloKush · Opublikowano
Jak ktoś szuka elektryka, czyli często auta 150 000 + PLN to zazwyczaj nie jeździ autem, które chce zezłomować. Ale żeby dostać dopłatę ciekaw jestem czy nie można wciągnąć pierwszego lepszego taniego auta z okolicy i z 2 tys zrobić 40... Wtedy zamożny nie dość, że dostaje dopłatę to jeszcze kasuje z rynku auto dla najbiedniejszych. Tych dopłat lepiej dla przemysłu motoryzacyjnego nie można było wymyślić
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi