Steel Nomad (3DMark) - forumkowy ranking użytkowników
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Filip-5682 · Opublikowano
Ja robiłem kiedyś debloat windowsa od Chrisa Titusa narzędzie WinTools i jest spoko. Wystarczy wejść Powershell jako administrator i wpisać "irm "https://christitus.com/win" | iex" i oto całe darmowe narzędzie do Debloatu Windowsa -
Przez Doamdor · Opublikowano
RT/PT brakuje wydajności. RTX 3xxx/4xxx wniosły nie mały wzrost wydajności. Nikt tutaj nie rzuci się na niższe modele, które miałyby zaoferować +15/20% większą wydajność, w wyższej cenie. -
Przez musichunter1x · Opublikowano
Zrobił ktoś podobną obudowę do SKTC Q2? Tam jest miejsce na wąskie mATX, normalny zasilacz i kartę do 280mm, może dłuższa przy kombinowaniu. Fajna byłaby również taka sama obudowa, ale odwrócona Szkoda że takiej obudowy nie sprzedaje nikt w Polsce... Tak to nie ma nawet jednej używanej, tylko zostały chińczyki. Pluje sobie w brodę, że jednak nie kupiłem tej NZXT H1 V1 z zasilaczem za 200 zł... Podmieniłoby się chłodzenie i riser, mając budę w cenie zasilacza. -
Przez Lameismyname · Opublikowano
Myślałem, że to Stalker 2 A na marginesie S2 jest git, w obecnej wersji do ogrania bez większych problemów. -
Przez Reddzik · Opublikowano
Miałem np problem z wentylatorem Fluctus, to chociaż widziałem który mi terkocze i mogłem nagrać i wysłać filmik na RMA do SPC. Więc coś w ten deseń, budy nie mogę mieć na biurku bo będzie za głośna i nie ma dla niej miejsca, obok biurka nie może, bo już testowałem, kotek robił sobie skakanie przez nią na moje biurko, ba nawet teraz bywa, że lubi wejść pod biurko i przez kompa wejść mi na parapet... Aktualnie mam na TOPie huba usb podpiętego, więc tego nie robi, pod przednie wyjście usb 3.0- jedyne usb 3.0 jakie mam w kompie, bo jak pamiętasz moje 4x porty usb 3.1 na płycie są wadliwe.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi