Problem z RX 5700 XT 8 GB, Clock Speed, Voltage (V)
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez lesiu155 · Opublikowano
Pamiętacie moją epopeję dot. wibracji Vectry? W tym roku wymienione wszystkie poduszki na nowe. Wibracje dużo mniejsze ale przy prędkości 120-140 wciąż było czuć jak budą telepie - idzie taka "fala" od podłogi aż do kierownicy co chwilę i przestaje. Teraz jechałem do biura i... względny spokój. Czuć wibracje na kierownicy ale bym powiedział, ze to raczej informacja z drogi aniżeli typowa, wnerwiająca wibracja. Jedyne co się w międzyczasie zmieniło to koła na zimę. Chyba muszę oddać lato gdzieś na dobre sprawdzenie. Ale przede wszystkim jeszcze pojeździć i się upewnić czy aby na pewno to nie jest przypadek -
Przez Vulc · Opublikowano
Jasne, dlatego wspominałem, że nie powinno się nikogo oceniać, bo również nie tędy droga. Co nie zmienia faktu, że przekaz od graczy jest raczej jasny. No i tak, większość casualowych graczy ma w puppie co kto sobie myśli o tym jak i na co wydają kasę. Ich generalnie wszystkie dramy mijają szerokim łukiem. Obarczenie ich winą o brak świadomości i "psucie rynku", jest równie bezsensowne. -
Przez maras2574 · Opublikowano
U mnie takowy również się znajduje Ale trzeba będzie chyba zrobić nowy z 23h2, z obrazu który podrzucił @Galvatron -
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
Jestem nowy, ale w żadnego Starcrafta nie grałem także bez sensu oglądać. -
Przez Maxforces · Opublikowano
Arc B580 https://www.3dmark.com/3dm/122470773?
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi