Ignorowanie tematów
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez JeRRyF3D · Opublikowano
Akurat STALKERA2 wyrzuciłbym poza każdy nawias WSZELKICH rozmów o grach, TOPkach i optymalizacji (jakże nadużywany zwrot - dziś stał się synonimem dobrze działającej gry, a to nie to samo). To jest zepsuty produkt. Ukraińcy nie dowieźli i koniec tematu. -
Przez kalderon · Opublikowano
Webdev nie siedzi specjalnie na procesorze, tu nawet 7800X3D wystarczy (9800X3D lepszy ale niedostępny) a w grach odleci. Świetny dysk stówkę taniej: https://www.x-kom.pl/p/1275355-dysk-ssd-sk-hynix-1tb-m2-pcie-gen4-nvme-platinum-p41.html Bo za ~500zł to już trzeba patrzeć na nośniki 2TB. -
Przez Necronom · Opublikowano
No właśnie, gra jest gniotem a padają posty obronne na to, żeby kupić sobie topkę. Przecież to absurdalne. PC nie jest 0-1, więc jeżeli gra wymaga kupna topki, żeby to działało to mam wywalone na taką grę. I tak też zrobiłem ze Stalkerem, poleciało z dysku. Gdyby nie to, że kupiłem tę wersję pseudo kolekcjonerką to poszedłby zwrot. -
Przez crush · Opublikowano
A z tym to się akurat zgadzam. I dlatego drogi to powinien być strategiczny element infrastruktury. Pociągi pasażerskie? Niekoniecznie. -
Przez trybcio86 · Opublikowano
patrzac ile ja robili to chyba dekady jak nie ćwierćwiecza XD
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi