Desktop dla rodziców - tylko www i streaming. OS Ubuntu
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Totek · Opublikowano
Kolejny dzień wyczekiwania, czuję się jak dzieciak przed wigilią Co do tej tabelki "potrzeby wymiany GPU" to przydałby się podział na rozdzielczość, bo już dla rozdziałki 1080p i 2k odczucie będzie zupełnie inne. Taki rtx3070 w 1080p będzie ciągnął aż miło, ale 2k już kiśnie srogo. -
Przez NoviAMG · Opublikowano
@PiPoLiNiO Teoretycznie thaiphoon burner powinien pokazać jakie masz kości w swoim ramie -
Przez Smalec · Opublikowano
Jedna czy dwie, jedna czy dwie.. YouCut_20250104_095436734.mp4 -
Przez Kowal_ · Opublikowano
Jest jak ze wszystkim - są dobre produkty i niedobre. Jak ktoś niekoniecznie chce Lego, a chciałby poskładać taniej to mogę śmiało polecić Mould King. Klocki są naprawdę dobrej jakości, a same zestawy ciekawe (mówię o odpowiednikach technic). Mam kilkanaście autek, same Lego i w tym 2 Mould King i złego słowa na jakość nie mogę powiedzieć. Jedyne co może być kłopotliwe jeżeli ktoś składa pierwszy raz to instrukcje Mould King nie są takie łopatologiczne i dla początkującego mogą być troszeczkę niejasne. Oprócz dwóch zestawów to z ali mam jeszcze lawetę, zapiąłem ją do Defendera i w zależności od humoru kładę inny model 😁
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi