Kadajo 7 406 Opublikowano 31 Lipca Opublikowano 31 Lipca To są specjalne camo które sprawiają że stajesz się niewidzialny dla wrogów praktycznie. Tak jak piszą to jest po to aby się pobawić. Dla tych co uważają że wrogowie mają niskie IQ. Wbijcie odrazu na poziom erupen extreme i przejdzie tę grę. Wtedy pogadamy o poziomie trudności. Jak wcześniej nie graliście będziecie mieć nawet problem aby wyjść z pierwszej lokacji ale szybko się nauczycie jak w to się gra. 😉 Tylko miejcie w pogotowiu długiego pada jakby pierwszy skończył na ścianie 🤭 2
Phoenix. 4 713 Opublikowano 31 Lipca Opublikowano 31 Lipca Oj tak ta gra to zabawa w piaskownicy i do tego ta zabawa w kartonie w stylu Kojima 🤣 1
Kadajo 7 406 Opublikowano 31 Lipca Opublikowano 31 Lipca Dokładnie. Albo akceptujemy jego zasady zabawy, albo nie. ALe gwarantuje jak je zaakceptujemy i się ich nauczymy będziemy się świetnie bawić. Nie bez powodu koleś jest legenda branży a jego gry zdobywają przez lata uznanie graczy i liczne nagrody.
caleb59 1 621 Opublikowano 31 Lipca Opublikowano 31 Lipca Ciężko będzie się w to grało po swobodzie jaką oferowała piątka. Jakiś czas temu wracałem do odświeżonego oryginału, który wydało Konami na Steamie i średnio mi się to podobało po tylu latach i ograniu piątki. Plus taki, że w tym remake'u ponoć sterowanie postacią będzie bardzo podobne do tego z piątki, sami o tym mówili - nowy rzut kamery też raczej na plus niż minus ale dla purystów zostaje stary tak więc każdy powinien być zadowolony. 1
samsung70 210 Opublikowano 22 Sierpnia Opublikowano 22 Sierpnia W dniu 31.07.2025 o 06:41, Kadajo napisał(a): To są specjalne camo które sprawiają że stajesz się niewidzialny dla wrogów praktycznie. Tak jak piszą to jest po to aby się pobawić. Dla tych co uważają że wrogowie mają niskie IQ. Wbijcie odrazu na poziom erupen extreme i przejdzie tę grę. Wtedy pogadamy o poziomie trudności. Jak wcześniej nie graliście będziecie mieć nawet problem aby wyjść z pierwszej lokacji ale szybko się nauczycie jak w to się gra. 😉 Tylko miejcie w pogotowiu długiego pada jakby pierwszy skończył na ścianie 🤭 co tam takiego nadzwyczajnego jest w tej grze i poziomie trudnosci? co jest takie trudne i co takiego sprawia frajde, nigdy nie grałem w te gry... pzdr
Kadajo 7 406 Opublikowano 22 Sierpnia Opublikowano 22 Sierpnia 30 minut temu, samsung70 napisał(a): co tam takiego nadzwyczajnego jest w tej grze i poziomie trudnosci? co jest takie trudne i co takiego sprawia frajde, nigdy nie grałem w te gry... pzdr Na najwyższym poziomie trudności "European Extreme" masz game over w momencie wykrycia co czyni grę ekstremalnie trudną 2
samsung70 210 Opublikowano 22 Sierpnia Opublikowano 22 Sierpnia 19 minut temu, ODIN85 napisał(a): Karton kto to jest Karton?
Phoenix. 4 713 Opublikowano 22 Sierpnia Opublikowano 22 Sierpnia (edytowane) Edytowane 22 Sierpnia przez Phoenix. 1
Jaycob 1 934 Opublikowano 22 Sierpnia Opublikowano 22 Sierpnia Recenzje na plus - obecnie 86% pozytywnych z 56 ocen. https://www.metacritic.com/game/metal-gear-solid-delta-snake-eater/ 1
ODIN85 3 501 Opublikowano 22 Sierpnia Opublikowano 22 Sierpnia (edytowane) Brak polskiego. Chciałem zagrać ale nie będzie mi dane Edytowane 22 Sierpnia przez ODIN85
Godlike 880 Opublikowano 22 Sierpnia Opublikowano 22 Sierpnia (edytowane) @ODIN85 nie łam się może kiedyś wyjdzie fanowskie spolszczenie 😉 Edytowane 22 Sierpnia przez Godlike
Phoenix. 4 713 Opublikowano 22 Sierpnia Opublikowano 22 Sierpnia 54 minuty temu, ODIN85 napisał(a): Brak polskiego. Chciałem zagrać ale nie będzie mi dane Ja tez tego nie kupie, ponad 300zl i brak napisow to jakis zart.
j4z 937 Opublikowano 22 Sierpnia Opublikowano 22 Sierpnia Auć, cena wysoka, brak polskiego, ciekawe co na to elamigos
Jaycob 1 934 Opublikowano 22 Sierpnia Opublikowano 22 Sierpnia 17 minut temu, Phoenix. napisał(a): Ja tez tego nie kupie, ponad 300zl i brak napisow to jakis zart. https://gg.deals/game/metal-gear-solid-snake-eater/ 200 - 240 zł 1
Phoenix. 4 713 Opublikowano 22 Sierpnia Opublikowano 22 Sierpnia Misku nie chodzi o cene na ggdeal tylko o to, ze chca za gre 369zl, a nie potrafia napisow wrzucic, tansze klucze to swoja droga Bedzie połatane za 100zl to moze sie kupi. Nie jest to dla mnie zadna gra must have
Reddzik 2 762 Opublikowano 22 Sierpnia Opublikowano 22 Sierpnia (edytowane) Nigdy nie grałem w Snaka poza MGS 2 tam gdzie się zaczyna na statku w czasie burzy. Nie znam tej wersji, na premierę nie kupię, może kiedyś się zagra. Szkoda braku napisów ale to nie przekreśli zagrania w gierkę, szczególnie, że to nie to jest jakaś gra fabularna jak Pathfinder, BG3 gdzie jest w cholerę tekstu. Edytowane 22 Sierpnia przez Reddzik
caleb59 1 621 Opublikowano 22 Sierpnia Opublikowano 22 Sierpnia Dalej uważam, że mimo ułomności fabularnych i obciętego budżetu przez Konami Metal Gear Solid 5 jest najlepszą skradanką w całej serii. 1
ODIN85 3 501 Opublikowano 22 Sierpnia Opublikowano 22 Sierpnia 28 minut temu, caleb59 napisał(a): Właśnie, będzie Denuvo czy nie? Póki co nie ma. Hdr jest
SmogSmok 279 Opublikowano 22 Sierpnia Opublikowano 22 Sierpnia 1 godzinę temu, ODIN85 napisał(a): Brak polskiego. Chciałem zagrać ale nie będzie mi dane
ODIN85 3 501 Opublikowano 22 Sierpnia Opublikowano 22 Sierpnia 16 minut temu, Reddzik napisał(a): Nigdy nie grałem w Snaka poza MGS 2 tam gdzie się zaczyna na statku w czasie burzy. Nie znam tej wersji, na premierę nie kupię, może kiedyś się zagra. Szkoda braku napisów ale to nie przekreśli zagrania w gierkę, szczególnie, że to nie to jest jakaś gra fabularna jak Pathfinder, BG3 gdzie jest w cholerę tekstu. To tam nie ma 6h filmików? Teraz, SmogSmok napisał(a): Już nawet Nintendo da polski interfejs i gry. Małe studia też dają nasz język do swoich gier. To jest śmiech na sali i dymanie. Daję 300zł to wymagam.
Reddzik 2 762 Opublikowano 22 Sierpnia Opublikowano 22 Sierpnia (edytowane) Nie wiem ile jest tam filmików ale jeśli chodzi o język angielski nie powinien być trudny do zrozumienia, i przytoczyłem Pathfinder, Rogue Trader czy BG3 gdzie jest masa tekstu, a seria Pathfinder i Warhammer Rogue Trader od tego samego twórcy mają takie słownictwo, że na prawdę idzie się odbić od tego. Niektóre słówka to pierwszy raz na oczy widziałem. Grałem w wiele gier po angielsku, trochu MMO itd tam ten język jest dużo łatwiejszy do zrozumienia aniżeli taki z MGS- grałem w MGS2 dawno temu i nie przypominam sobie żebym marudził na trudności w zrozumieniu tych wstawek, filmików i opisów misji. Oczywiście rozumiem oburzenie brakiem napisów i popieram niewspieranie takiej praktyki. Edytowane 22 Sierpnia przez Reddzik
Rekomendowane odpowiedzi