Skocz do zawartości

Metal Gear Solid Delta: Snake Eater

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
12 minut temu, Kabor napisał(a):

Czyli jesteś z tych których podwyżki paliwa nie obchodzą bo i tak zawsze tankujesz za 100 PLN :E

W sumie co można zrobić?:hmm:  Ceny ustalają wydawcy i Valve, my na to wpływu nie mamy. Jedyne sensowne wyjście to głosować portfelem - kupować taniej przez porównywarki albo w ogóle nie kupować. Narzekaniem i tak nic się nie zmieni

Trochę jak marudzić na podwyżki paliwa, a i tak tankować na najdroższej stacji.;) Ja szukam tam, gdzie wychodzi taniej, więc problem mnie nie rusza. ;) 

• Haha 1
Opublikowano

No dokładnie. :thumbup: Różnice w cenach potrafią być kosmiczne. Ja też mam taki warunek - tylko klucz, żadnych giftów czy kont, bo to już loteria. I jak się dobrze poszuka, to naprawdę nie ma sensu płacić tych 350+ zł na Steam.

A jak ktoś ma obiekcje do keyshopów, to w autoryzowanym sklepie też da się dorwać za ~240 zł.

Z keyshopów tez latają klucze od 200zł, byle brać od sprawdzonych sprzedawców.

Opublikowano
30 minut temu, AndrzejTrg napisał(a):

A czy ja gdzieś napisałem że to usprawiedliwia to złodziejstwo? Ale tak sobie to ludzie tłumaczą. A powiedz mi jeszcze jedno, ponieważ zawsze mnie to zastanawiało, kupuję na steam, robię ten zwrot, to kasa mi wraca na konto? Czy na portfel steam? A jak na portfel steam to sobie ją potem mogę przelać na konto?

Kasa wraca na pierwotna metode platnosci zawsze. Placisz portfelem to wraca na portfel, karta to na karte.

• Thanks 1
Opublikowano
13 godzin temu, ODIN85 napisał(a):

Poczytaj kilka ostatnich stron. Chyba że cena ponad 400zł da Ci do myślenia;)

Co to ma do rzeczy? Rozumiem, że jak w sklepie coś uznasz za drogie to też sobie weźmiesz? I uprzedzając. Kradzież fizyczna a piractwo programów to to samo.

• Upvote 1
Opublikowano
7 minut temu, Necronom napisał(a):

Co to ma do rzeczy? Rozumiem, że jak w sklepie coś uznasz za drogie to też sobie weźmiesz? I uprzedzając. Kradzież fizyczna a piractwo programów to to samo.

Mi tego nie musisz tłumaczyć.

1 minutę temu, SaRaSaRa napisał(a):

Mamy 2025 i ludzie wciąż nie wiedzą, że kasa z gier na Steam po zwrocie trafia im na konto? :D

Bo mało kto tam przepłaca. Wolimy tanie klucze:thumbup:

Opublikowano
9 minut temu, SaRaSaRa napisał(a):

Mamy 2025 i ludzie wciąż nie wiedzą, że kasa z gier na Steam po zwrocie trafia im na konto? :D

Jak ktoś nigdy nie zwracał to skąd może wiedzieć? Dużo ludzi też się przekonało że klucze z key shopów nie podlegają zwrotowi. Także nie każdy jest alfom i omegom jak Ty, a kto pyta nie błądzi, i pytać to rzecz ludzka 🙂

Opublikowano
4 minuty temu, Kadajo napisał(a):

Wszyscy wiedza o co chodzi. 

I moderacji to nie przeszkadza? Bo zazwyczaj jak udzielałem się po forach to było to dość surowo karane. Jak nie to spoko, zamykam się i nie będę drążyć 🙂

Opublikowano
5 minut temu, Necronom napisał(a):

I moderacji to nie przeszkadza? Bo zazwyczaj jak udzielałem się po forach to było to dość surowo karane. Jak nie to spoko, zamykam się i nie będę drążyć 🙂

Kiedyś przeszkadzało, na ś.p. PCL leciały bany. 

Opublikowano
6 minut temu, Kadajo napisał(a):

Jak dla mnie dopóki ktoś nie rzuca linkami albo nie zaczyna zbyt dosadnie pisać co i jak to nie ma problemu.

Ja tylko dodam 

Forum jako takie  nie popiera piractwa,ale nie szpieguje co kto ma na PC - Natomiast żadnych linków i pisania czarno na białym ;) 

Co macie na komputerach to wasza sprawa,ale żadnego pomagania w tym zakresie ;) 

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, ODIN85 napisał(a):

Mi tego nie musisz tłumaczyć.

Bo mało kto tam przepłaca. Wolimy tanie klucze:thumbup:

Wiadomo, ale czasem na Steam trafiają się fajne promocje, że zodyn ale to zodyn keyshop nie ma taniej :E Oststnio tak przez przypadek trafiłem Rome Total War Remastered. Czasem też są wyjątki takie jak BG3 do którego klucz poza steam ciężko wyłapać nie mówiąc już o kupić taniej, no chyba że szukać nie umiem 🤣

Edytowane przez Godlike
Opublikowano

Dzięki dobrze wiedzieć, ale dodałem też ta grę do ulubionych na Steam i czekam na powiadomienie aż będzie w dobrej cenie,  Cyberpunka 2077 w wersji Ultimate wyczekałem na Steam i kupiłem za dobry hajs to i z BG 3się uda :E

Opublikowano (edytowane)
6 godzin temu, Kadajo napisał(a):

Mój Warunek ? To ma być klucz a nie konto czy gift.

Tak z czystej ciekawości co za różnica? Finalnie i tak gra ląduje w Twojej bibliotece steam. (Chodzi o gift)

Edytowane przez userKAMIL