Kontrola rodzicielska
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Lameismyname · Opublikowano
Paradoksalnie część wersji jest. Jeżeli Twoja wersja wymagała nietypowego (customowego) backplate płyty głównej, czyli z zestawu SPC to niestety nie podejdzie pod AM5. Jeżeli masz oryginalny backplate na płycie i tak zamontowane chłodzenie, to podejdzie na AM5 - robiłem swojego rodzaju śledztwo wcześniej ale wszystko co udokumentowałem szlag trafił wraz z PCLabem. Najłatwiej jak znajdziesz pudełko po chłodzeniu i rzucisz okiem w instrukcje - były różne wersje/podwersje z różnego okresu czasu. Możesz się pozytywnie zaskoczyć. Mój fortis 3 z noctua redux + 7500F (CO -30) to temperatury procka ~45*C w IDLE i ~65*C w syntetycznym stresie (przy giercowaniu 60-62*C jakoś tak). Aż żal się go pozbywać A już się przymierzałem 2x do AiO i wymiękłem. -
Przez lukadd · Opublikowano
Jeszcze, żeby to była faktycznie wioska z W4 -
Przez JeRRyF3D · Opublikowano
Tak. Wioska w W4 zabije 5090 i sprowadzi do 30 fps. To pewne i już sprawdzone. -
Przez Umpero · Opublikowano
Coś się ciekawego urodziło? Nie chce mi się czytać kilkudziesięciu stron z dzisiejszego dnia... -
Przez Reddzik · Opublikowano
Mam nad Fortisem, czyli na górze obudowy, Fortis ma oryginalny wentylator, jak kiedyś przejdę na AM5, to Fortis odejdzie na emeryturę, bo nie jest kompatybilny z nową podstawką.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi