piotr.jean 0 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia Cześć, Chciałem zakupić monitor, który będzie podłączony do laptopa LENOVO ThinkBook 16 G7 IML Ultra 7 155H. Monitor będzie wykorzystywany przede wszystkim do pracy biurowej (pisanie tekstów, pakiet Office), przeglądanie internetu, oglądanie filmów. Przekątna ekranu 27. Budżet tak do 1.500 zł. Prośba o polecenie modelów, które warto rozważyć.
x-kom 74 Opublikowano 8 Stycznia Opublikowano 8 Stycznia Cześć @piotr.jean, solidną opcją będzie MSI Modern MD272QXP z ładną matrycą IPS o rozdziałce 2K, dobrym pokryciu barw, odświeżaniem 100Hz dla zdrowia oczu + Certyfikatem TÜV. Chyba, że myślałeś, nad rozdzielczością 4K?
unadarek 5 Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia Do tych zastosowań tylko 4K taki wybór wynagrodzi ostrością jak i jakością ogólną obrazu np. LG UltraFine 27US500-W w sklepie morelenet za niecałe 900pln i myślę że to jedna z najciekawszych opcji cenowo i jakościowo
piotr.jean 0 Opublikowano 10 Stycznia Autor Opublikowano 10 Stycznia W dniu 8.01.2025 o 09:12, x-kom napisał(a): Cześć @piotr.jean, solidną opcją będzie MSI Modern MD272QXP z ładną matrycą IPS o rozdziałce 2K, dobrym pokryciu barw, odświeżaniem 100Hz dla zdrowia oczu + Certyfikatem TÜV. Chyba, że myślałeś, nad rozdzielczością 4K? Dzięki, myślę że wybrałbym coś z 4K .
pradawny676 2 Opublikowano 10 Stycznia Opublikowano 10 Stycznia A do pracy z tekstem i arkuszem kalkulacyjnym nie byłby lepszy jakiś monitor z VA zamiast ips ma przecież głębsze czernie
Rekomendowane odpowiedzi