Co to za ukraiński piniądz
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Pavel87 · Opublikowano
@Element Wojny A gdzie jesteś z fabułą? Aktywności poboczne się pojawią z czasem. Masz już odblokowane aktywności Chadley'a? Tzn te World Data Intel? Samych zadań pobocznych dużo nie ma, świat ogólnie jest pusty, nie reaguje też na wydarzenia w grze, dlatego lepiej się skupić na fabule 🙂 -
Przez Send1N · Opublikowano
Dzięki różwnież za info, wzajemnie -
Przez Reddzik · Opublikowano
Odpaliłem gierkę, pograłem, 5-10min i wpadłem na jakieś niewidzialne ściany, nie mogłem przejść dalej mimo, że mobki czekają żeby je stłuc na kwaśne jabłko. Po chwili dałem pauzę bo chciałem zapisać grę i ciach czarny ekran, muzyka w tle, i nic nie mogłem zrobić, jedynie co to ALT+F4 i nara. Szukam tematu na steamie i właśnie dowiedziałem się, że dołączyłem do klubu "black screen" "invisible walls", ktoś na wpadł robiąc questa i nie może zrobić. Czarny ekran pojawia się tuż jak pauzujemy grę, a trafiliśmy na niewidzialne ściany. Praktycznie mamy przechlapane, momentalnie gra się sypie. -
Przez leelooo · Opublikowano
kurde dzisiaj sobota, a czuje jakby piontek byl leci fajna muza 6504_c3df.webm kobita spi, wiec moglem sobie pozwolic i zaraz wleci jakis dobry film 0384_d687.mp4 -
Przez hubio · Opublikowano
No, ale to dotyczy po prostu oceny ceny całej serii 5xxx z czym się zgadzam, a nie Allegro. Piszesz, że kupiłeś najtaniej na Allegro, ale piszesz "alledrogo" co jest synonimem, że na Allegro jest jakoś drożej niż w sklepach. Hahaha w sumie to dobre pytanie... Ale przeglądałem ostatnie strony w tym wątku. Ostatnie 2 dni i zacytowałem. Rzeczywiście post jest sprzed roku... Może był jakiś powielony cytat, który zacytowałem? Nieważne... Ale wyszło śmiesznie... Nawet nie zauważyłem, że to sprzed roku.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi