Zestaw Komputerowy - 12k
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez tgolik · Opublikowano
Dokładnie tak samo jest ze mną. Też w długie gry gram rok albo i dłużej często, niestety w kilka na raz, co jeszcze wydłuża czas gry. Ostatnio jednak podjąłem męską decyzję i uznałem, że dość pograłem w tasiemce UBI - Valhalla, Oddyssej, Mirage, Far Cry 6 i AC: Shadows uznałem za skończone i zdeinstalowałem. Zostało jeszcze parę mniejszych gier, które chcę ograć przed W3 DLC, GTA 6 i W4. -
Przez caleb59 · Opublikowano
Co to w ogóle za pytanie. Nowa wersja = jakieś błędy połatali lub coś zmienili. Pewnie, że aktualizować. -
Przez Szark · Opublikowano
Gra ukończona na ps5pro ale zastanawiam się czy nie zrobić sobie drugiego przejścia i pograć na PC( na pokładzie 4090/9800x3d) więc zakładam że jakość będzie znacząco lepsza niż na ps5pro. Natomiast pytanie jest takie, mi 30 klatek czy lekko brzydsza grafika nie przeszkadza bardziej w wersji PC liczę na brak tego paskudnego cieniowania w pomieszczeniach i tutaj moje pytanko. Czy na PC włączając RT i RR gra dalej ma te paskudne migoczące cienie w pomieszczeniach? -
Przez wallec · Opublikowano
@Pentium D coś dla ciebie, 50000+ w cinebench https://www.olx.pl/d/oferta/intel-core-ultra-7-270k-wyjatkowy-egzemplarz-CID99-ID1ayIyj.html -
Przez MadDog · Opublikowano
Muzykę do Olden Era stworzył Paul Anthony Romero. Ten sam, który robił muzykę do HOMM 3.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi