Wybory prezydenckie 2025 - 18.05.2025 r. / 1.06.2025 r.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez galakty · Opublikowano
Nie da się przejechać jednostajnie ponad 200 kilometrów, żeby tak niskie spalanie uzyskać, nawet hybrydy Toyoty tak nisko nie zejdą (chyba że Yaris Cross i jazda emerycka, bez korków, bez ruchu drogowego po wioskach, ale nie przez 250 kilometrów). Ja zszedłem do 5.1 ale jakbym chciał to pewnie 4,8 bym zrobił, ale to nie ma nic wspólnego z jazdą -
Przez piwakk · Opublikowano
Ale takie wartości są możliwe. Chyba, że czepiasz się zapisu, to poprawię 3.4L. Jeździłem Superbem 2.0 TDI 190 i jadąc jednostajnie 90-100 km/h na tempomacie średnia oscylowała poniżej 4L. Jeżdżę Passatem B8 2.0 TSI i ostatnio na A2 jak był spory ruch też się większość czasu toczyłem okolice 100 km/h i dorzucając krajówki i eskę pokazywało średnie 5.8L z 65km. -
Przez j4z · Opublikowano
Klimatyzacja powstała 17 lipca 1902 roku, kiedy amerykański inżynier Willis Carrier zaprojektował pierwszy elektryczny system kontroli temperatury i wilgotności dla drukarni w Nowym Jorku. Urządzenie miało rozwiązać problem marszczenia się papieru pod wpływem wilgoci. -
Przez galakty · Opublikowano
Przecież pełno jest zakrętów gdzie trzeba pojechać wolniej niż ograniczenie. -
Przez Dimazz · Opublikowano
soft od amd po zaniku prądu przywraca domyślne ustawienia OC. Dla mnie irytujące. Na szczęście MSI AB tego nie robi.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi