Zestaw do 5k bez GPU
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Zas · Opublikowano
Dlatego dla mnie mutli generalnie nie ma sensu. Jakiś czas temu dla zabawy pograłem trochę w darmowe R3E i to jest totalna loteria, a mozolne wspinanie się po tierach, żeby w końcu grać z kimś sensownym (w każdej grze z jakimś rankingiem tak to przecież wygląda, czy to w iRacing, czy LLMU czy inne ACC)? I do tego pewnie jeszcze odstając wtedy tempem i wlokąc w ogonie? No panie, to rozrywka, a nie obowiązek... że o jakichś regularnych ligach, gdzie dopiero jest poziom, nie wspomnę. Za to w single? Odpalam sobie wyścig z sensownym AI (nie jestem kosmitą, więc w każdej grze mi starcza, i to nie ustawione na 120%) i naprawdę bawię się w kierowcę - treningi, quali, wjeżdża klimacik, oprawa przed startem , a już idealnie, jak jest w pakiecie przewijanie i gra pozwala zapisać rozgrywkę w trakcie wyścigu. Multi to chyba jest paradoksalnie dobre do czegoś pokroju GRID-a, gdzie rozpierdziel jest poniekąd wpisany w gameplay, ale umiarkowany aż tak nie boli, bo trzy-pięć kółek i cyk, za dwie minuty kolejny wyścig w lobby... Super się tylko te wszystkie wyścigi ogląda na YT... -
Przez Klima · Opublikowano
Do Passata: olej i filtry do silnika i DSG. -
Przez Kyle · Opublikowano
Miałem i5 12400f na C0 i pobierał w rejonach 1W w IDLE. I7 14700 bez UV robi na limicie 65W ponad 20 000 punktów w Cinebench R23 - także jak dla mnie świetna efektywność. -
Przez Pan Ciastovy · Opublikowano
nie którzy nie potrafią żyć bez EJ AJ, niech autor znów zmieni grafikę na rx 7600
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi