DEI, LGBT i poprawnosc polityczna w grach
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Nex1M · Opublikowano
Tylko ze black equalizer calkowicie niszczy prawdziwa czern na tym monitorze, a zmiana jakiejkolwiek opcji gamy czy to w monitorze czy w panelu nvdia nawet na max tego nie powoduje max gamma w panelu nvdia black equalizer na 20 -
Przez Pablo1406 · Opublikowano
Okej rozumiem, zasilacz na spokojnie uciągnąłby obie karty graficzne więc to nie problem, właśnie też sobie czytałem teraz o tym że wtedy linie byłyby podzielone ale myślę że te x8 dla RTX’a 2070s który służyłby tylko do drugiego monitora do bardzo prostych zadań w których nie potrzebuje wysokich osiągów to byłaby spoko. Noo nic ale i tak przetestuje to sobie jak wyglądałoby to z temperaturami karty graficznej która byłaby u góry, bo obudowę również mam dosyć sporą z dobrymi wentylatorami ja i temperaturami. Spróbować nigdy nie zaszkodzi w sumie, a zawsze 2070 mogę wyciągnąć i zostawić tą nową kartę graficzną -
Przez Fenrir_14 · Opublikowano
@Zhao szkoda że nie było białego Astrala bo mógłbyś wrzucić bios od Matrix'a no ale nie można mieć wszystkiego jak to mawiają ;/ -
Przez VRman · Opublikowano
No i zmarnowałem jakiegoś kilowata i sporo RAMu na ten filmik: i wcale mi nie jest przykro z tego powodu -
Przez Doamdor · Opublikowano
Nie po to człowiek płaci ciężko zarobione pieniądze, żeby jeszcze miał poprawiać fabrykę. Dobrze zrobiłeś, oby świerszcze w Astralu dobrze cię przywitały.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi