Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czołem!

Czy korzysta ktoś z Was z nju od Orange? Rozważam przeniesienie jednego z numerów do nich. Zastanawia mnie jedynie jak z zarządzaniem ofertą (sprawdzanie pozostałych GB, terminu oferty itd)?

Niestety nie mają aplikacji (która byłaby najwygodniejsza) tylko zarządza się przez stronę WWW. Jak to wypada w praktyce?

Opublikowano

@bergercs niestety oferta na kartę (którą jestem zainteresowany) nie posiada aplikacji - zarządzanie jest tylko przez WWW (to swoją drogą dość dziwna decyzja, skoro i tak jest aplikacja...).

@Katystopej ale czy można łatwo sprawdzić pozostałe GB? Ta strona wygląda jak apka czy zupełnie inaczej? To numer starszej osoby i chciałbym, żeby wszystko było czytelnie (obecnie jest w Virgin Mobile z aplikacją Play i tutaj wszystko jest podane).

Myślę, że kupię próbny starter za 5 zł i zobaczę jak to wygląda.

Opublikowano
13 minut temu, poszukiwaczGPU napisał(a):

Niestety oferta na kartę (którą jestem zainteresowany) nie posiada aplikacji - zarządzanie jest tylko przez WWW (to swoją drogą dość dziwna decyzja, skoro i tak jest aplikacja...).

A dlaczego nie subskrypcja - przecież różnica tylko taka, że za "jeden miesiąc" musisz zapłacić, a tak można zrezygnować, można wpłacać jak "na kartę" itd - a warunki bardzo fajne (u mnie trzy numery "no limit" i 60 giga /te narastające aż po 180 na numer/, pierwsze trzy miesiące za darmo - 19zł/numer).

Opublikowano

@bergercs już odpowiadam. Obecnie jest oferta w Virgin za 9 zł/mc. Brakuje jedynie internetu (1 GB) i trzeba dokupywać 1 GB za 1 zł. Przekonałem już tę osobę do innej oferty (nju za 19 zł, heyah za 20 zł itd.). Subskrypcja wychodzi już 29 zł/mc i różnica względem 9 zł jest za duża :E

Opublikowano

Na stronce wszystko dobrze widać. Po jakimś czasie zwiększają limity danych, chyba zaczna się od 10gb i co miesiąc przybywa? Jakoś tak to było. A jeszcze chyba ilość danych idzie sprawdzić poprzez SMS, ale to by trza było się zagłębić :) 

Opublikowano

@spiro dzięki! ale minus taki, że w każdej chwili może przestać być wspierana. Niestety trzeba się pogodzić, że obecnie nju nie posiada apki dla ofert na kartę.

@AndrzejTrg skoro wszystko dobrze widać na WWW to dobrze! Ogólnie to oferta dla osoby starszej i dlatego zależy mi żeby wszystko było czytelne i łatwe.

Opublikowano

Jeden minus jaki może być, to że każdą fakturę trzeba pobrać i z niej płacić, bo jako tako opcji "zapłać teraz" lub podobnej nie ma, no chyba że zlecenie stałe się utworzy, na co opcja już jest :) ale to raczej takie pierdołki, ale komuś mogą sprawić problemy.

Opublikowano
9 godzin temu, AndrzejTrg napisał(a):

Jeden minus jaki może być, to że każdą fakturę trzeba pobrać i z niej płacić, bo jako tako opcji "zapłać teraz" lub podobnej nie ma

Masz dedykowany numer konta do wpłat. Tytuł przelewu ich nie obchodzi.