Lies of P - PS5
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez galakty · Opublikowano
I na to liczę, jedyna nadzieja na rzetelne porównanie. Kurteczka odleciał i w jego zabobony nie uwierzę nigdy. Stary dziod powinien już odejść z NV -
Przez CryptTM · Opublikowano
Wygrzebałem stara płytę, RAM jakiś mam to i procka mogę jakiegoś wrzucić innego. Nie chce mi się tego ciągnąć z Ali, więc może ktoś poratuje Poza tym, są tańsze niż 4790K -
Przez galakty · Opublikowano
Dziś rano było takie lodowisko u mnie w mieście że jedyna opcja by nie dopuścić to albo 5-10 km/h, albo zostać w domu -
Przez miro · Opublikowano
jeszcze jedna uwaga, bo być może niektórzy się podniecają.. na techpowerup bodajże też, ale nie wystarczą odczyty jak z samego cpu-z gdzie przy karcie z 5.0 pokazuje 5.0 ( czerwony pisak ) w gpu-z też pokazuje 5.0 ( czerwony pisak ) ale już faktyczne to 4.0 ( zielony pisak ) musi być tak jak na drugim screenie, zapożyczone od Lamy, że wszędzie jest 5.0 albo dobrze działa to tylko z nvidią hmm... obrazki na przykładzie msi b650, gdzie w bios nawet nie ma możliwości wyboru 5.0 Lama GB ax, gdzie ten wybór jest ( posty wyżej ) -
Przez Wu70 · Opublikowano
Każda branża ma swoich konserwatystów czy entuzjastów. Oczywiście dla ogółu to nie ma znaczenia ale to nic złego się tym ponadprzeciętnie interesować. Będą dwie równoległe ścieżki jeszcze długo, oficjalna agresywna: + testy w różnych scenariuszach, myślę że jeszcze długo nie porzucimy testów bez dlss w takich portalach jak ITH.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi