Lies of P - PS5
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez KiloKush · Opublikowano
Ona ma hobby... stwarzające zagrożenie dla innych na drodze tak jak quadziarze i motorynkarze jeżdżący komuś po posianym polu. I te piosenki Gibsa... Paliwo zamiast krwi... Chyba zamiast mózgu. -
Przez JeRRyF3D · Opublikowano
@caleb59 Próbuj. W mojej ocenie dostajemy z marszu dopakowanego NG, którego sobie pakowaliśmy modami. To mamy z marszu. Pozapinane mody. Pozapinane w ustawieniach "popawki", które kiedyś się modowało (udźwig, niezużywalność sprzętu, nieograniczone powietrze, itd. itd.). Niestety w moim przekaniu loteria sprzętowa i konfiguracyjna. RT +PT +ReShade +DLSS5 +NR +MFG* (i to w wersjach amator-rzeźbiarz) daje mix wybuchowy, który u mnie, co kwadrans robi wywałkę do pulpitu i monit do redów. Co winę ponosi? Będę drążył. Do tego RT&PT w niektórych miejscach wnętrz przekłamuje kolory i mój wiesio jest... rudy! Ta gra jest boska, ale... ponownie nexus & dolizywanie IMO. -
Przez SylwesterI. · Opublikowano
Handlarz jej powiedział sprzedając auto , ze to ful wypas wersja, ma wszystko, więc wszystkie kontrolki się świecą I żeby nie słuchała bidoków w podstawowych wersjach, gdzie nic nie ma, kontrolki są po to żeby się świecić -
Przez Ryszawy · Opublikowano
Nie ma ustawień wydajności, możesz ustawić render, czyli nakładanie NR przed upscalowaniem, ale dla mnie wygląda to kiepsko. Upscaled i Present mają u mnie taką samą wydajność ale niektóre z gier wyglądają lepiej jeżeli wybierze się Present, czyli generowanie NR na klatce z gry, z postprocesami czy co tam silnik nakłada jeszcze. -
Przez Art385 · Opublikowano
Hoffmany a cóż by innego. Pewnie latali nakwaszeni po lesie w Finlandii a potem musimy kombinować gdzie sufit a gdzie podłoga i dlaczego co jakiś czas atakuje nas seledynowa wata cukrowa
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi