Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, dannykay napisał(a):

No wiem. Napisałem tylko, że zasługuje na lepsze zakończenie kariery niż w tym zielonym guanie. 

Zgoda, Newey wziął piniondze, zrobił nadzieję i stworzył ulepa. A co do samego AM, bardziej czekam jak ten ich drugi ogór zapowie koniec.

Edytowane przez huudyy
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, dannykay napisał(a):

Klasa. Przykro patrzeć na ten dramat, który zgotowała Honda. Taki kierowca zasługuje na lepszy finał. 

Tym bardziej jak się wspomni pierwszy rok w astonie gdy regularnie był w top 10 i kilka razy na podium. 

1 godzinę temu, huudyy napisał(a):

wy obejrzeliście to w ogóle do końca? :E przecież sam mówi, że i tak dalej będzie jeździł w najwyższej kategorii motorsportu...

Widziałeś kiedyś tytułu newsów na ith? Celowo taki dałem.

Godzinę temu, huudyy napisał(a):

Zgoda, Newey wziął piniondze, zrobił nadzieję i stworzył ulepa. A co do samego AM, bardziej czekam jak ten ich drugi ogór zapowie koniec.

To Honda ssie a nie buda. Spójrz ile razy oni już turbo wymieniali i inne elementy. Obaj obecni kierowcy są potwierdzeni na kolejny rok. To nawet nie powinno dziwić bo kto by tam chciał obecnie dołączyć.

Edytowane przez Pentium D
Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, Pentium D napisał(a):

To Honda ssie a nie buda

Why not both ¯\_(ツ)_/¯ były przecież problemy ze stabilnością, z nadwagą,, przednie skrzydło sam nie wiem ile razy poprawiali... 

Nawet sam Newey potwierdził bylejakość konstrukcji oraz nadmierną wagę:

https://www.motorsport.com/f1/news/not-fit-for-purpose-adrian-newey-on-structural-problems-behind-aston-martins-2026-disaster/10835032/

Edytowane przez huudyy
Opublikowano
6 minut temu, huudyy napisał(a):

Why not both ¯\_(ツ)_/¯ były przecież problemy ze stabilnością, z nadwagą,, przednie skrzydło sam nie wiem ile razy poprawiali...

To już poprawiono po tych dwóch  poprawkach aero. Dostali pierwszy pakiet na Węgry i tam odbili spod dna. Po Węgrzech dostali silniki z poprawkami i znowu jest sraka.