Kulinaria, czyli co jadłeś/ugotowałeś albo o co chcesz zapytać
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Kadajo · Opublikowano
Ale ty mi nie tłumacz. Weź sobie odpal swappera, ustaw dla CP2077 preset L dla DLSS i preset E dla RR I sobie sprawdź wydajnosc jak i jakość obrazu. I sprawdź sobie na pierwszej kałuży z brzegu ze RR działa. -
Przez sideband · Opublikowano
Już Ci tłumaczyłem, że w grach RR możesz wl.i wył RR wszystko widać jak na dłoni. A Indiana Jones po włączeniu RR z profilem E konkretnie dobija wydajność. Ale już pisałem CP2077 odpal noc i obniż rozdzialke tak by profil L/M widocznie dobijał Ci kartę i wymuś go. Popatrz sobie lampy jak po wyłączeniu RR wydajność leci w dół i pojawia się "syf" przy nich, a jak włączysz RR wydajność do góry i duża poprawa obrazu. UI nie kłamie pokazuje poprawnie, który profil działa w danym momencie i wydajność to też potwierdza oraz zmiany w obrazie. -
Przez Macio13 · Opublikowano
A tak jak wspomniał @Dirian, może jednak pójść w RX 9070XT? Podoła pod ten zasilacz i nie będzie wąskie 5700X? Na ten moment na MediaExpert 2940zł GB Gaming OC, 2960zł AsRock Challenger. Szczerze już sam nie wiem na co się zdecydować, nigdy karty od AMD tylko cały czas wszystkie od Nvidii A z tańszych polecanych SSD M2 jakie byłby aktualnie dobry wybór z 512GB lub 1TB (pod system jak się zdecyduje jednak tego Microna zmienić)? -
Przez maxmaster027 · Opublikowano
M 68fps, E 76FPS, D 77fps. Kadajo , juz pomijajac lepsza ostrosc na M, sam zysk FPS jest bardzo duzy ~13%, gdzie normalnie najczesciej po włączeniu ray reconstruction przecież spada wydajnosc. Sam o tym wiesz, a tutaj sie zyskuje i to ile... daj se przetłumaczyc -
Przez DITMD · Opublikowano
Jakoś tak. 2K to trochę mało, ale sam crit dmg to nie wszystko, liczą się te wszystkie synergie itp. Ja na moim Palu mam 5k critu, albo prawie 10k, zależy czy lecę z tarczą i mieczem, czy z dwuręczniakiem, oczywiście podczas walki, dochodzą różne buffy i dmg idzie w górę.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi