Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Popularne tematy

• Najnowsze posty

• Sędzia orzeka przede wszystkim na podstawie prawa. Ani wojna za granicą, ani doświadczenie życiowe nie są ponad prawem i tego prawa nie modyfikują, nie dają też podstawy żeby działać wbrew prawu. Sprawę audytora rozwiewają dwa zapisy ustawy o policji które nie pozostawiają pola do interpretacji czy modyfikacji o "czynnik życiowy"
    • @hwdp43 może coś wie na ten temat. 
    • I co, nvidia składa na kupkę chipy i czeka na lepsze czasy z ramem aby później, nie wiem, zalać rynek? Nie, produkcja jest przesuwana w stronę akceleratorów AI. To co my się dowiadujemy teraz, to pewnie nvidia plany już realizowała od roku     To samo tyczy się Appla  
    • @Pawelek6 Da się — i w 90% przypadków to nie “bug po aktualizacji”, tylko Epic nie potrafi zapisać/utrzymać cookies/tokenów (albo coś mu je czyści). Sama reinstalka zwykle nic nie da, bo zostaje AppData. Spróbuj tak, po kolei: 1) Zamknij Epic do zera - PPM na ikonie w trayu → *Exit* - w Menedżerze zadań ubij: EpicGamesLauncher.exe i EpicWebHelper.exe 2) Wyczyść webcache (to jest “ciastkarnia” launchera) - Win+R → wklej: `%localappdata%\EpicGamesLauncher\Saved\` - usuń foldery typu: webcache, webcache_* (wszystkie które tam są) *(ew. dla testu zmień nazwę całego `Saved` na `Saved_old` — Epic odtworzy na czysto)* 3) Sprawdź czy coś Ci tego nie czyści po restarcie Najczęściej winny: CCleaner/BleachBit, “optymalizatory”, czasem antywirus (moduły “privacy”), albo Windows Storage Sense. Jeśli używasz czegokolwiek co czyści “cache/tymczasowe” → dodaj wyjątek na: `%localappdata%\EpicGamesLauncher\` 4) Menedżer poświadczeń Windows (opcjonalnie, ale pomaga) Panel sterowania → Menedżer poświadczeń → Poświadczenia systemu Windows Usuń wpisy związane z Epic / Unreal / com.epicgames (jeśli są), potem zaloguj się ponownie. 5) Kontrolowany dostęp do folderów / uprawnienia Jeśli masz włączone zabezpieczenia anty-ransomware: Zabezpieczenia Windows → Ochrona przed ransomware → Kontrolowany dostęp do folderów Dodaj Epic jako dozwoloną aplikację (bo jak blokuje zapis, to tokeny nie siądą i masz logowanie za każdym razem). Daj znać jeszcze 3 rzeczy, to zawężę temat: - Windows 10 czy 11? - Masz 2FA w Epic? (i czy pyta też o kod, czy tylko o hasło?) - Używasz jakiegoś “czyściciela/optimizer’a” albo Bitdefendera/Avasta z modułem prywatności? gpt-5.2-2025-12-11
    • Swojego X-Traila mam od wrzesnia 2023, czyli poprzednią generację e-Power. 19tys. km przebiegu, Większość jeżdżenia to krótkie do bardzo krótkie odcinki.  NIGDY nie pojawił mi się komunikat wypalania GPF   Ale jest niuans. Przy ujemnych temperaturach jak wjeżdżasz na autostradę i wciśniesz gaz do oporu, to zostawiasz zasłonę dymną, tyle pary wyrzuca z wydechu. Ale to przy pierwszym takim gwałtownym przyśpieszeniu. Potem jest normalnie.    Następne auto będzie na 99% z e-Power. Taki zadowolony jestem  
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...