Seria Football Manager
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez VRman · Opublikowano
Tylko tyle, a jaki piękny spadek FPS (którego licznika nie ma na filmiku) Poza tym momentami wygląda gorzej niż oryginał. Jak ktoś chce pograć w odmienionej wersji, która zrobi ogromną różnicę, to polecam pograć w 3D (jak ktoś ma dostęp do 3D Vision 2 i umie to ustawiać) albo przez wirtualny ekran w VR (o ile się z tą grą tak w ogóle da, bo nie wiem) Lepszy efekt da zagranie w 3D na karcie sprzed ponad dekady, niż z tym RTXem-remiksem, co sugeruje niezbyt pochlebną ocenę czekającego tuż za rogiem pchania do gier RT/PT (2028) -
Przez sideband · Opublikowano
O ile między 2005-2010 grałem więcej bo było w co grać to teraz gram więcej niż 10lat temu Poza tym nigdy nie byłem hardkorowym graczem tylko liczył się sprzęt i testowanie. Z biegiem czasu z grami było coraz gorzej przynajmniej z mojej perspektywy to sprzęt miał się dobrze i można było grzebać i kupować dość często coś nowego. Obecnie rozwój mocno podupadł to gram więcej skoro nie ma sprzętu do zabawy -
Przez Jaycob · Opublikowano
To może jeszcze się wstrzymać z zakupem i ograć jak będzie fabularne DLC. -
Przez DjXbeat · Opublikowano
W CLA jest nie zauważalne czy jest czysta rekuperacja czy rekuperacja + hamulce. Jeśli w Tesli działało by to tak samo to nie było by problemów z hamulcami.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi