Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Godzinę temu, maxmaster027 napisał(a):

Ujdzie, zestaw dobry. Mozesz zlożyć w ceneo wyjdzie Ci zapewne cos blizej 10k :) 

Słuchajcie ja nie jestem maniakiem grania i nie potrzebuje komputera do 4K ja chcę kupić komputer synowi żeby spokojnie mógł grać w 2K nie martwiąc się o FPS albo że jakaś gra nie będzie mu chodzić a ten mój zestaw to tylko moje wybory i wiem że jak dla syna to zestaw za drogi dla tego czekam aż ktoś coś dobrego złoży za dobre pieniądze to może być 8 tyś a może być i 9 tyś 

Opublikowano
1 minutę temu, Medmex napisał(a):

Słuchajcie ja nie jestem maniakiem grania i nie potrzebuje komputera do 4K ja chcę kupić komputer synowi żeby spokojnie mógł grać w 2K nie martwiąc się o FPS albo że jakaś gra nie będzie mu chodzić a ten mój zestaw to tylko moje wybory i wiem że jak dla syna to zestaw za drogi dla tego czekam aż ktoś coś dobrego złoży za dobre pieniądze to może być 8 tyś a może być i 9 tyś 

Komputer złożyłeś bardzo dobry. w 2k bedzie smigał fenomenalnie w kazdej grze. Chłodzenie jest wystarczajace. Zagladaj do forum zeby zobaczyc jak obnizyc -CO na procesorze i jak ustawic ram. Takze karte mozna lekko podkrecic wiec bedzie miala 16GB vram i starczy jeszcze na długo szczegolnie w 2k. Zasilacz zmieniłbym na MSI A1000G, aczkolwiek ten co wybraleś nie jest zły.

Opublikowano
1 godzinę temu, maxmaster027 napisał(a):

Komputer złożyłeś bardzo dobry

Przepłacone o jakieś 2tys zł minimum, poszczególne części dobrane bez większego sensu

zestaw @kalderon bardzo dobry :thumbup:

Jak @autor sie nie spieszy to w ciągu miesiąca powinny wyjść RX9070xt i rtx5070ti które bardzo by tu pasowały.

Jak sie spieszy to https://www.morele.net/karta-graficzna-sapphire-pulse-radeon-rx-7900-xt-20gb-gddr6-11323-02-20g-12629057/?ceneo_spo=true&utm_source=ceneo&utm_medium=referral&ceneo_cid=b04e355e-35dc-9113-c5e3-fba4fd612590 do 1440p starczy z palcem w nosie

Opublikowano
4 minuty temu, Kubonn napisał(a):

Przepłacone o jakieś 2tys zł minimum, poszczególne części dobrane bez większego sensu

zestaw @kalderon bardzo dobry :thumbup:

Jak @autor sie nie spieszy to w ciągu miesiąca powinny wyjść RX9070xt i rtx5070ti które bardzo by tu pasowały.

Jak sie spieszy to https://www.morele.net/karta-graficzna-sapphire-pulse-radeon-rx-7900-xt-20gb-gddr6-11323-02-20g-12629057/?ceneo_spo=true&utm_source=ceneo&utm_medium=referral&ceneo_cid=b04e355e-35dc-9113-c5e3-fba4fd612590 do 1440p starczy z palcem w nosie

Serio proponujesz mu do 2k karte 7900XT gdzie nie pogra z wlaczonym RT tym bardziej z PT, drogo wyszlo bo zlozyl w jednym sklepie, jakby wyszukal czesci w ceneo wyszloby taniej. Ale komp jest ok

Opublikowano
16 minut temu, maxmaster027 napisał(a):

Serio proponujesz mu do 2k karte 7900XT gdzie nie pogra z wlaczonym RT

Płacić tysiaki żeby pograć z RT + wszystko DLSS + FG + AI, RT RT RT .... 

Na RT świat się nie kończy, gry ładnie wyglądają bez RT. Można grać bez RT. 

Zestaw dla jakiegoś młodego gracza, nie dla maniaka. 

2 godziny temu, Medmex napisał(a):

Jak ma być na teraz, to https://proline.pl/koszyk/a5556009 + dodaj sobie system. Dzieciak nie przeje wydajności tego w 2K przez długi czas. Masz GPU na poziomie RTX 4080 Super, niewiele niżej od RTX 5080. Cena tego 7900 XTX jest tak dobra, że to chyba nadal będzie dobry wybór nawet po premierach RTX, widząc że w DE pokazują się one za ponad 5000 zł co jest śmiechem na sali